|
01.11.2022 23:56

“Написала на мене заяву”: Андрій Данилко розсекретив правду про підлість, яку зробила йому рідна сестра

Андрій Данилко дав ексклюзивне інтерв'ю в рамках своєї поїздки до Прибалтики та поділився деталями його конфлікту з старшою сестрою. Всі деталі в нашій статті.

Декілька років тому в мережі з’являлася інформація про те, що Андрій Данилко не спілкується зі своєю рідною сестрою по матері. Старша родичка виконавця народилася у попередньому шлюбі жінки, і має різницю з зіркою у 10 років.

Андрій Данилко вперше розповів, чому порвав стосунки з рідною сестрою

Зокрема в мережі пліткували про те, що Галина наглядала за матір’ю в її останні роки життя, а також успадкувала будинок після її смерті.

Що ж стосується Андрія, то він жодним чином не бажав бути пов’язаним з Галиною і викреслив її зі свого життя. Що ж стало причиною такого непростого та кардинального рішення? Виявляється, знаменитості було на що ображатися.

Андрій Данилко розсекретив, чому викреслив зі свого життя рідну сестру

У свіжому інтерв’ю Катерині Гордієвій Андрій вперше розповів, яка офіційна причина його конфлікту зі старшою сестрою. Виявляється, Галина написала заяву в поліцію на свого брата, звинувативши його у викраденні дитини.

Через це Данилко не спілкувався з нею впродовж 5 років. Втім, після смерті своєї матері діти прийшли до згоди та помирилися.

“Вона на мене написала заяву, що я викрав дитину. Вона зробила дурість, зрозуміло, але ж в мене це залишилося”, – саме таким чином Андрій Данилко порівняв війну Росії проти України.

Цікаво, що Андрій так і не уточнив, що сама наштовхнуло Галину на ідею створити такого масштабу проблеми рідному брату.

Нагадуємо, що Андрій Данилко не забрав свою матір до Києва через те, що жінка просто не хотіла покидати села. Виконавець намагався забрати її багато разів до столиці, втім жінка звикла до природи і воліла залишатися у звичній їй обстановці.