“У мене не буде сім’ї”: Андрій Данилко неочікувано заговорив про особисте життя та свої бажання

Андрій Данилко з тих артистів, які завжди самотні і це нікого сильно не бентежить, крім нього самого. Напевно через його жіночий образ, мало хто замислюється, що за ним стоїть чоловік, який хоче побудувати родинне щастя. Але Андрій здивував своїми заявами про сімейний стан.

На вихідних, а саме другого жовтня, Андрій Данилко відсвяткував свій день народження. Артисту виповнилося 49 років. І до свого віку він ніколи не був одружений та немає дітей. Але артист завжди мало про це говорив, тому що ховав свою особистість за образом веселої Вєрки Сердючки. Напевно, коли Андрій був молодий для нього все здавалося нормальним. Як думають усі – “все життя попереду, встигну ще”.

Але зараз Данилко вже у доволі серйозному віці й досі так і не зміг знайти своє кохання і побудувати відносини, родину та народити діточок. І якщо декілька років тому, артиста дуже хвилювало це питання, то зараз він реагує абсолютно спокійно, з прийняттям ситуації.

Андрій Данилко розповів про плани на особисте життя
Андрій Данилко розповів про плани на особисте життя

“Я вже чудово розумію – у мене не буде сім’ї. Я це прийняв і тому не парюсь. Ось є люди, яким не дано. Я такий, нічого страшного. У світі є багато інших цікавих занять і речей, наприклад, робота”. – сказав Данилко.

До того ж Андрій зауважив, що зловив себе на думці, що під час війни він оживає та перетворюється нарешті на людину, яка завдяки насиченим дням та відчуттю своєї користі, повернув собі бажання повернутися до сцени. “Я якось повернувся до себе”. Цю фразу артист сказав про своє повернення на сцену.

Андрій Данилко розповів про свої плани на особисте життя
Андрій Данилко розповів про свої плани на особисте життя

Тож, якщо Андрію не щастить у коханні та особистому житті, то сцена – це його покликання, яке все життя супроводжує його життя і замінила все. Головне, що він сам це приймає та не має через самотність проблеми з психологічним та духовним станом. І бачить сенс свого життя, навіть без дружини, дітей та сімейного затишку.

Схожі статті