Categories Шоу-бізнес

Ольга Сумська в сонячній Іспанії зустрілась на концерті з Іриною Білик: “Моя прекрасна” (ФОТО)

Українська артистка Ольга Сумська продовжує їздити з благодійною метою по різних країнах Європи. Цього разу Оля відвідала теплу Іспанію, де й зустріла колегу та подругу Ірину Білик.

Багато українських артистів з різних сфер діяльності продовжують боротися за вільну Україну на благодійно-творчому фронті. Вони їздять з концертами по всій Європі та зароблені кошти віддають у фонди або особисто оголошують збір для окремих підрозділів чи постраждалих від воєнних дій росії людей. Тож Ольга Сумська також не виключення і вже відвідала багато міст в Україні та у Європі.

Ольга Сумська Зустрілась з Іриною Білик

Днями Сумська знову вирушила на благодійний захід в Іспанію, в сонячне місто Пальма, назва якого говорить сама за себе. Там акторка зустріла свою подругу та колегу Ірину Білик та дуже зраділа цьому., адже жінки мають дуже гарні відносини, тому кожна зустріч на вагу золота, особливо в наших реаліях. Тож, від радості Сумська не втрималась і вирішила зробити спільне фото з Іриною та підписала його “Моя прекрасна”.  Жінки постали у зовсім різних образах, проте слід зазначити, що у них є спільні риси.

Ольга Сумська та інші зірки на благодійному концерті в Іспанії

Оскільки це був благодійний концерт, то Ольга ще побачилась із Сергієм та Сніжаною Бабкіними, Амадором Лопесом, з яким разом вирушала за кордон та з Наталією Валевською. Всі зірки приїхали у Пальму з однією метою – збір коштів на твердопаливні котли для дітей, яким необхідно забезпечити тепло взимку. Тому, артисти вирішили не гаяти часу та якомога скоріше відтворити свій задум у життя. Оскільки вже листопад, і це означає, що морозні ночі почнуться незабаром.

Варто сказати, що Ірина Білик останнім часом дуже помолодшала та змінила свій стиль. Співачка виглядає дуже молодо та стильно і це не може не тішити, адже життя співачки не стоїть на місці.

Share