“Повинна була виправдовуватися”: Ольга Сумська більше не захищатиме дочку Тоню Паперну, яка обрала москву

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше за довгий час прокоментувала поведінку своєї доньки Тоні Паперної, яка залишається в москві та мовчить.

Після початку повномасштабного вторгнення на територію України Ользі Сумській довелося пояснити, чому її старша донька Тоня Паперна, не дивлячись на смерть її бабусі Ганни Іванівни, а також усе, що відбувається на її Батьківщині, залишалося перебувати в москві і навіть не сказала жодного слова щодо російської агресії.

Акторка намагалася вступитися за свою дочку. Мовляв, не все так однозначно, в російській федерації репресії, а покинути вона її не може з невідомих причин. Втім, нещодавно знаменитість дала чергове інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому вперше заявила, що більше захищати дочку в публічному просторі не буде.

Ольга Сумська більше не захищатиме дочку Тоню Паперну

Ольга Сумська пояснила, чому її донька Тоня не виїжджає разом з дітьми з Москви
Ольга Сумська більше не захищатиме дочку Тоню Паперну

Так, Ольга Сумська зізналася, що в неї немає більше наміру вступатися за спадкоємицю. Це не означає, що вона розриває стосунки з донькою. Вона так само її любить і розуміє, чому Антоніна не може наважитися заговорити. Тим не менш, вважаю недоречним так чи інакше виправдовувати Тоню. Тобто Ольга Сумська дала зрозуміти, що її позиція буде просто недоречною і вона це добре розуміє.

“Ситуація, коли я б начебто мала виправдовуватись, я не буду цього робити. Тому що я не маю права виправдовуватись перед українцями за свою доньку перед згорьованими матерями, які втратили своїх дітей і своїх чоловіків. Я не маю на це права і я не буду цього робити”, – пояснила зірка.

Також Ольга Сумська розповіла про свою подругу, яка підтримує Україну з російської федерації, але втратила через це роботу і не може заробити на життя.

Нагадуємо, що Ольга Сумська свого часу посварилася з Ігорем Кондратюком через те, що той знайшов єдиний вихід для сімейства Сумських — розірвати стосунки з Антоніною.

Схожі статті