|
02.11.2022 16:52

Дружина Романа Сасанчина показала 10-місячну доньку Елізабет та здивувала чоловіка: “Моїй дитині скоро рік”

Дружина відомого українського виконавця та переможця вокального проєкту "Голос країни" Романа Сасанчина потішила користувачів мережі кадрами з маленькою донечкою.

Взимку минулого року у дев’ятнадцятирічного переможця шоу “Голос країни” Романа Сасанчина та його дружини Іванни з’явилася спільна донечка, яку назвали Елізабет. Вдома дівчинку ласкаво кличуть Елізою.

Дружина Романа Сасанчина показала доньку Елізабет

У зв’язку з повномасштабною війною, яка почалася через декілька місяців після появи дитинки на світ, щастя молодої сім’ї було затьмарено військовими діями. Іванна була вимушена евакуюватися з немовлям до Польщі. Втім, через декілька місяців розлуки пара знову возз’єдналася в Україні.

Дружина Романа Сасанчина показала доньку Елізабет

Завдяки тому, що Іванна активно веде особистий блог в соціальній мережі Instagram, фанати зіркової родини мали можливість слідкувати за подіями в сім’ї та подальшими змінами.

Роман ділиться набагато меншою кількістю інформації на особистій сторінці і все ж нещодавно він оприлюднив фотографію своєї спадкоємиці на тлі хеловінських гарбузів. Хлопець повідомив, що його донечці вже 10 місяців, а незабаром буде рік.

Маленька Еліза зачарувала користувачів мережі дитячим блакитним поглядом та схожістю на обидвох зіркових батьків.

Нагадуємо, що Роман та Іванна зробили свої стосунки публічними минулого року. З того моменту пройшло не так багато часу, як молоді люди зізналися, що чекають на спільну дитину, яка до того ж була запланованою. Розписалися Сасанчини вже тоді, коли Івана знаходилася на останніх термінах вагітності, і вельми раптово. Молоді люди відвідали РАЦС з наміром залишити заяву на реєстрацію шлюбу, а натомість одразу одружилися.