|
03.11.2022 01:35

Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей від різних жінок: чи знайома Репяхова з ними з усіма

Віктор Павлік показав шанувальникам, як виглядають його діти від чотирьох різних жінок. З ким сьогодні живе головний Донжуан країни та чи спілкуються спадкоємці зірки між собою? 

Кожна людина прагне знайти своє щастя, але не у всіх це вдається з першого разу. Інколи пошуки другої половинки можуть затягнутися. Співак Віктор Павлік давно славиться репутацією головного ловеласа України. У свої 56 років артист має чотирьох дітей. На перший погляд здається, що нічого дивного в цьому не має. Але усі спадкоємці знаменитості були народжені від чотирьох різних дружин.

Хто подарував Віктору Павліку первістка?

Вперше батьком співак став, ще коли сам був ще юнаком. З першою дружиною, на ім’я Лідія, Віктор одружився ледь перетнувши 18-річний вік. Син знаменитості, Олександр, коли подорослішав, став займатися власною творчою кар’єрою. Хлопець брав участь у вокальному проєкті “Х-фактор”, а також захоплюється мотокросингом.

Після розлучення з Лідією, Павлік одружився вдруге. Обраницею співака стала не українка. Жінка, з якою Віктор прожив вісім років, була уродженка Узбекистану, але саме вона й народила знаменитості єдину доньку. Дівчинку назвали Христиною. Зараз вона вродлива та молода жінка, але не прагне вести публічне життя, як її зірковий батько.

Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей

З третьою дружиною, Ларисою Созаєвою виконавець мав непрості стосунки. Пара то сходилася, то розходилася. Але найтяжчим випробуванням для подружжя стала хвороба та смерть рідного сина. Ще не розлучившись з Ларисою, Павлік закрутив роман з 25-річною дівчиною, яка за віком годилась йому у дочки. Проте палке кохання затьмарило розум зірки, та попри загальне осудження Віктор одружився.

Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей

Молоду дружину звати Катя Репяхова. Рік тому у новоспеченого подружжя народився син. Сімейне життя пари також не можна назвати спокійним. Конфлікти з екс-дружиною, плітки та обговорення серед фанатів звісно залишають свій відбиток на стосунках. Каті та Віктору часто приписують розлучення, але на цей час пара щаслива разом.

Багатодітний Віктор Павлік показав всіх своїх дітей

Нагадаємо, що Віктор Павлік має звання народного артиста України.