|
04.11.2022 15:33

Ольга Мартиновська покинула Ярославського і пішла на зустріч з новим чоловіком: “На це побачення я піду”

Оля Мартиновська екс-учасниця та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" вже довгий час ніби-то зустрічається з Володимиром Ярославським, але самі зірки цього не підтверджують. Та днями Оля заявила про те, що йде на побачення, але з ким?

Нині Ольга живе у Франції разом зі своєю донькою, а також до шеф-кухаря приєднався Володимир Ярославський, незмінний колега Олі та її коханий чоловік, якщо довіряти чуткам та ніжним фотографіям ймовірної пари. Річ в тому, що і Оля і Володимир вирішила разом допомагати Україні та влаштовують благодійні вечері у різних країнах світу. До того ж вся організація лежить на їх плечах.

Оля Мартиновська покинула Ярославського

Звісно, що у кожному місті вони збирають команду волонтерів, які допомагають їм організувати вечерю, тобто закупити продукти, орендувати приміщення, приготувати страви, знайти всі необхідні деталі для залу та тематики вечора. Це складно, але кухарі все вирішують і збирають гідні суми, які відправляють на допомогу в Україну.

Ярославський та Оля мають дуже близькі стосунки, але ще жодного разу вони не підтвердили, що між ними існує роман та кохання. І насправді саме це мовчання не дає спокою всім прихильникам суддів “МастерШеф”. Бо пара з них дійсно красива та гармонійна, але підтвердження цьому так і немає.

Мартиновська покинула Ярославського

Ба більше, днями Оля поділилась цікавими історіями у соціальній мережі instagram, де зібралась йти на побачення та обирала собі образ на вечір. Фотографію Оля зробила у ліфті та виглядала дуже стильно. Також Мартиновська вирішила поспілкуватися з підписниками й запитала: “Вгадаєте, з ким побачуся?”. Тобто, виходячи з питання, це може бути хтось з проєкту, або можливо й сам Ярославський, адже якщо жінка питає, то відповідь має бути такою очевидною, що всі хто слідкує за нею, її знають. Натомість Мартиновська так і не розсекретила свого супутника.