|
06.11.2022 06:39

Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Мосейчук: вся правда про романи і стосунки зірки “плюсів”

Наталія Мосейчук всіх підкорила стриманим серйозним образом. Проте, її життя поза камерами — це вир неординарних історій кохання. Дізнайтеся, скільки разів насправді була одружена ведуча та кому подарувала дітей.

Наталія Мосейчук. Героїня цього матеріалу обрала у своїй журналістській професії нестандартну та складну тематику. Вона часто працює з політичними темами і здатна поставити на місце маститого можновладця.

Втім, за лаштунками проєктів, образ жінки змінюється. Безперечно її не можна назвати легковажною, навпаки, у житті вона проявляє себе, як прагматична та цілеспрямована кар’єристка. Проте, романтичних пригод її доля не лишила.

Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Мосейчук

Свого першого обранця вона зустріла ще за часів ранньої молодості. Кохання скружило голову Наталії і згодом у неї та її чоловіка з’явився син. Хлопчику дали красиве ім’я Антон. Втім, як це часто буває у пар, що завчасно почали жити сімейним життям, стосунки зійшли нанівець, а Мосейчук зрозуміла, що її щастя не у баняках та памперсах, а на телебаченні. Майбутня зірка відправилася здобувати кар’єру у столицю.

Про її першого чоловіка фактично нічого не відомо. Знаменитість не розповідає взагалі, чи спілкується її син з татом. Натомість відомо, які взаємини у дитини від колишнього шлюбу та нового обранця Наталії.

Скільки разів насправді виходила заміж Наталія Мосейчук

Спойлер: дуже гармонійні і теплі.

Другим обранцем Мосейчук став її колишній колега. Пан Ілля за професією далекий від творчості. Він фінансист і з майбутньою дружиною доля його зводила двічі. Що ж, дійсно їхній шлюб був укладений на небесах, адже молоді люди досить швидко розписалися, хоча й пишного весілля не влаштовували. Сина коханої від першого шлюбу він дуже тепло прийняв до родини та на сімейних світлинах все виглядає так, наче це рідний тато з сином.

Нагадаємо, що у Наталії у другому шлюбі народився також хлопчик. Вагітність була дуже щасливим періодом для неї, як і для кожної жінки. Син росте справжньою відрадою для батьків, адже старша дитина ведучої вже випурхнула з родинного гніздечка.