Камалія воює з донькою Захура від першого шлюбу через екс-дружину багатія: “Намагаємося не пересікатися”

Відома українська співачка Камалія вперше розповіла про конфлікт з дочкою Мохаммада Захурв від першого шлюбу Танею. Що не поділили жінки, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, у чоловіка знаменитої української співачки Камалії є двоє дітей від попереднього шлюбу — Арман і Таня.

Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Арман, Мохаммад та Камалія Захур
Камалія воює з донькою Захура від першого шлюбу. Таня Захур

Спадкоємців металургійному королю народила росіянка. Особистість жінки бізнесмен розкривати відмовляється, адже вона є непублічною людиною. На даний момент екс-дружина чоловіка залишається в російській федерації. Однак, війну не підтримує.

Камалія воює з донькою Захура від першого шлюбу

Нещодавно родина дала ексклюзивне інтерв’ю для програми “Життя відомих людей”, в якому розповіла деталі стосунків між Камалією і Танею.

Виявляється, співачка так і не змогла знайти спільної мови зі спадкоємицею чоловіка. Уся проблема полягає в тому, що Камалія активно висловлюється на рахунок росіян, а її падчерка приймає ці слова на рахунок своєї матері.

“Мені нелегко, скажемо так. З Арманом легко, а з донькою Захура… Ну зараз, напевно, вже намагаємося не пересікатися. Я постійно дивлюсь новини українські. І дуже часто висловлююсь стосовно росіян. Її це ображає, тому що її мама росіянка. І в нас є така війна, між нами”

Варто відзначити, що, Камалія вже не вперше говорить, що їй складно знайти мову з падчеркою, адже 10 років тому вона давала інтерв’ю, в якому заявила, що не може налагодити стосунки з дівчиною.

Різниця у віці жінок складає лише 5 років. До того ж, з екс-дружиною Мохаммада у Камалії також зіпсувалися стосунки ще до того, як могла статися особиста зустріч. Вся справа в тому, що жінка наговорила зайвого на адресу співачки, а вона дізналася і так і не познайомилася з матір’ю Армана і Тані. Про дану проблему зіркова родина розповіла Ростиславу Калацинському.

Схожі статті