|
09.11.2022 19:38

Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний показав, як відправив доньку в школу: “Наш перший навчальний день”

Андрій Задворний став обранцем Злати Огнєвіч на шоу "Холостячка" проте не виправдавши своїх сподівань покинув жінку і тепер знову сам виховує свою доньку, яку відправив у школу лише в листопаді.

Прийшовши на проєкт, Андрій не приховував, що має доньку та колишню дружину, з якою підтримує нейтральні стосунки заради доньки. І судячи з історій Задворного, свою дитину вік неймовірно кохає і хоче для неї найкращої долі. Тому й намагається бути кращим татом для своєї принцеси. Адже для чоловіків дуже важливо бути прикладом для своїх діточок.

Задворний розповів, як відправив доньку до школи

Задворний демонструє теплі відносини з дівчинкою і постійно стверджує, що донька – це найкраще, що може відбутися з чоловіком у житті. Тому, коли дочка була маленька, Андрій хотів, щоб у неї були якісні іграшки, а купити такі було складно і він вирішив зайнятися бізнесом та створювати дитячі іграшки, в першу чергу для своєї дитини. Тобто народження дівчинки, привело Задворного до створення власного бізнесу, а це вже показник.

Тому, коли Андрій був на шоу, він з великим захопленням розповідав про свою єдину дитину. Ба більше, чоловік познайомив з нею Злату. Тоді дівчинка була дуже стримана та соромилась камер і співачку. Тому вона прийняла подарунок і провела до своєї мами, щоб не завдавати собі дискомфорту. На той момент Златі не сподобалась присутність колишньої дружини, але вона з нею побалакала.

​Єдине що невідомо, це як артистка спілкувалась з донькою Андрія вже після проєкту в реальному житті. Сам чоловік довго не показував доньку, але у цей понеділок дівчинка пішла до школи й це був її перший навчальний день у цьому році. Цю інформацію турботливий татусь розповів у своєму instagram та зачепив тему війни, повітряних тривог, шкільних бомбосховищ та тривожного рюкзака для дитини.