|
10.11.2022 16:31

53-річна Надія Матвєєва розповіла, які вправи за 9 хвилин на день допомагають їй тримати гарну фізичну форму

Українська телеведуча завжди слідкувала за своєю фігурою, але були періоди, коли Надя собі не подобалась, але все це в минулому, адже зараз її фізичній формі може позаздрити кожна, тому жінка поділилась своїм секретом та вправами.

Матвєєва – це незмінне обличчя каналу СТБ, глядачів завжди покупала щирість та чесність Наді, вона дуже смішно жартує та може підтримати будь-яку тему. До того ж жінка знає собі ціну і це викликає повагу. Про переваги ведучої можна говорити годинами і все буде влучним. Але сьогодні наша стаття буде присвячена зовнішньому вигляду Наді та її любові до спорту.

Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості

Певно кожен глядач завжди підмічає зовнішні зміни в акторах, ведучих, співаках та інших представниках медіасфери. І Матвєєва не є виключенням, тому що був в її житті період, коли Надя набрала вагу і дуже сильно хотіла її позбутися та знов подобатися собі у дзеркалі, хоча шанувальники люблять її у будь-якій фізичній формі. Проте, бажання жінки – закон і в першу чергу для неї самої. Тому в певний період свого життя телеведуча взяла за правило ввести спорт у своє життя на постійній основі.

І зараз Надія не уявляє свого життя без щоденних, коротких тренувань. А найбільше вона полюбляє займатися на свіжому повітрі. А улюблений вид спорту – скандинавська ходьба. На перший погляд здається, що в цьому немає нічого складного та й користі ніякої, Багато людей, які не стикалися з цим думають саме так. Проте цей вид спорту дуже корисний для серця та у процесі заохочує всі частини тіла та м’язи.

Надя Матвєєва розкрила секрет стрункості

Також з палицями необов’язково ходити, можна брати приклад з Наді та робити за допомогою них просту руханку, яка розрахована на 9 хвилин, але можна і довше, все залежить від фізичної підготовки. Заради того, щоб в українців виникло бажання займатися фізичною активністю, Надя записала відео, де робить свої улюблені вправи. Ведуча пояснює кожну з них і демонструє це у парку.

До речі Матвєєва вважає, що заняття на свіжому повітрі набагато краще впливають на організм, ніж у залі чи вдома.