53-річна Надія Матвєєва розповіла про всі свої шлюби: скільки разів була заміжньою і чи зійшлася з Костіциним

Надія Матвєєва завжди філігранно оминає тему особистого життя. Втім, приховати правди все одно не вдалося. Скільки насправді була одружена знаменитість?

Надія Матвєєва могла б очолити рейтинг загадкових зірок України, адже навіть передачі вела не під своїм ім’ям. А ще вона намагається не говорити про своїх колишніх. І ось чому:

Хто насправді одружився з Надією Матвєєвою?

Яскрава жінка, на ім’я Людмила навіть не мріяла про телекар’єру. Вона думала про науку і навіть порадувала батьків золотою медаллю. Вступати відважилася у Московський енергетичний інститут, що за мірками тих часів було справжнім випробуванням.

Та же вона зустріла свого першого чоловіка. Кохання було настільки сильним, що за обранцем вона відправилася у Кременчук. Народився син Владислав.

Та сімейне життя не склалося. Майбутня ведуча пішла від коханого. Згодом буде доленосна зустріч.

Другий чоловік Надії Матвєєвої та її син від першого шлюбу
Другий чоловік Надії Матвєєвої та її син від першого шлюбу

Чоловіка звати Валерій. Він познайомився з Надією на радіостанції. Саме цей обранець стане поштовхом для амбіцій Матвєєвої. Чоловік також гарно знайде спільну мову з сином зірки. Згодом він надихне її на розвиток кар’єри. Втім, після 12 спільних років, цей шлюб також дасть тріщину.

Що відомо про шлюб Матвєєвої та Костіцина?

Кілька років тому мережею прокотилася новина про те, що популярні ведучі СТБ вирішили одружитися. Відомо, що під час передачі “Все буде смачно” пролунала омріяне бажання зірок одружитися. Втім, все це виявилося лише жартом, хоча й згодом Павла та Надію не раз бачили разом на світських заходах.

53-річна Надія Матвєєва розповіла про всі свої шлюби

Нині ж відомо, що Матвєєва таки зберегла за собою статус незаміжньої, а у її колеги – навпаки, з’явилася обраниця. Розкривати її особистість ведучий “Битви екстрасенсів” не бажає ні за яких умов.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.