53-річна Надія Матвєєва готується до заміжжя: замріяно показала розкішну дизайнерську сукню за купу грошей

Популярна ведуча телеканалу СТБ, Надія Матвєєва, не на жарт ошелешила своїх прихильників. Зірка показала ніжну весільну сукню. Невже третій шлюб не за горами?

Надія Матвєєва. Ця ведуча одразу підкорила серця тисяч українців. Проста, без комплексів та зіркової хвороби, вона залюбки ділилася порадами з телеекранів та розповідала лайфхаки для кращого ведення господарства.

Програма “Все буде добре” прославила жінку, а ось її персональна сторінка у мережі підігріла цікавість публіки до персони. І головні питання, які цікавить фанатів, звісно стосуються її особистого життя.

Син Надії Матвєєвої Владислав
53-річна Надія Матвєєва готується до заміжжя

А Надія – ще та серцеїдка. Відомо, що жінка була двічі заміжньою. У першому шлюбі вона народила сина Владислава. Хлопець – справжній красень. Схоже, екс-обранець у знаменитості був статний. Материнство окрилило Матвєєву і вона багато часу присвячувала саме домашньому затишку.
Та творча душа тягнулася до медіа та ефірів. Пробувала себе артистка і у ролі редакторки газети, працювала й на радіо. Однак, справи по-справжньому пішли угору, коли вона подалася до столиці.

Досі офіційно зірка вважається розлученою. Маленьких дітей у неї немає, адже син Влад вже давно сам став нареченим.
Та й мама на своєму особистому житті хреста не ставила взагалі. В Інстаграмі зірки нещодавно зявилася світлина у розкішній весільній сукні.

У коментарях її просто засипали компліментами:

  • “Дуже красиво, хоч на вручення Оскара!
  • “Жінка-гітара!”
  • “Чудово, чуттєво, красиво”
  • “Ой, яка краса, як статуя, все чудово, захопливо”
  • “Красуня!!!”
  • “Наше диво!”

Втім знаменитість причини походу до весільного салону так і не розкрила. Побажаємо ж їй знайти свою справжню половинку та відчути настрій кохання сповна.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.