Яніна Соколова повідомила, що розлучилася з чоловіком Литвином: “Мені подобаються чесні, сміливі, порядні”

Знаменита українська блогерка та журналістка Яніна Соколова повідомила, що офіційно розлучилася зі своїм чоловіком Литвином. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні почали активно ширитися чутки про розлучення української журналістки та блогерки Яніни Соколової з її чоловіком Володимиром Литвином. Ба більше, зірці почали активно прописувати романи з зірками. Зокрема Яніну підозрювали у любовних стосунках з Андрієм Хливнюком.

Яніна Соколова розлучилася з чоловіком Литвином

Яніна Соколова
Яніна Соколова розлучилася з чоловіком Литвином

Нещодавно знаменитість заявила, що офіційно розлучена з колишнім чоловіком Володимиром. Про це вона повідомила на особистому каналі в YouTube після того, як її запитали, які чоловіки і подобаються.

Сам випуск, в якому прозвучало зізнання про новий сімейний статус журналістки, був присвячений визволенню Херсона і оприлюднений 11-го листопада.

“Мені подобаються чесні, сміливі, порядні чоловіки, із почуттям гумору, на яких можна покластися, у яких слова збігаються з діями. Тоді тобі є на що спертися. І ти не відчуваєш як жінка непевності в майбутньому із цією людиною. Тому мені подобаються надійні чоловіки”, – відповіла Соколова.

Офіційну причину розриву Соколова не назвала, однак вже зараз чутки про її зв’язок з лідером гурту “Бумбокс” посилилися.

Раніше журналістку також активно підозрювали і в любовному зв’язку з музикантом Валерієм Харчишиним. Однак, дана інформація не отримала жодного підтвердження. Обидва чоловіки на даний момент розлучені, тому можуть собі дозволити романи на офіційному рівні. Та на відміну від Андрія Хливнюка, Валерій Харчишин перебуває у романі з іншою жінкою, яка на даний момент проживає з ним разом.

Нагадуємо, що колишній чоловік Яніни Соколової Володимир Литвин є крупним банкіром і одружився з телеведучою 12 років тому. У цьому шлюбі у пари народилося двоє дітей. Стосунки сильно зіпсувалися після того, як журналістка дізналася про онкологію. Тоді вона не отримала очікуваної підтримки від благовірного.

Схожі статті