Categories шоу-бізнес

Живе не тільки з дочкою Софією від Налчаджиоглу: Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм малюком

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак заінтригувала мережу новим знімком, який зробила разом зі своїм улюбленцем. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак повністю зникла з інформаційного простору. Зірка переїхала з російської федерації разом з дочкою і видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram. Тож шанувальники не мали жодної гадки, де може знаходитися артистка. Хіба що завдяки її колишньому чоловіку Мурату Налчаджиоглу стало відомо, що її спадкоємиця знаходиться в Туреччині зі своїми родичами.

Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм песиком

Тим часом артистка декілька разів засвітилася на приватних заходах: то у Вірменії на весіллі, то взагалі в Австралії. Також мали місце концерти в Європі, який раз у раз зривалися активістами.

Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм песиком

І хоча зірка заявила, нібито повернулася до Москви, насправді вона зараз перебуває разом зі своєю дочкою Софією в Іспанії. Судячи з усього, до Європи артистка забрала і свого улюбленця Тошу.

Нещодавно вона оприлюднила свіжий кадр, на якому показала, як пухнастик відпочиває, лежачи біля ноги зірки. Сама Ані Лорак була в халаті, що свідчить про те, що фото було ранковим.

Ані Лорак показала, як відпочиває разом зі своїм песиком

Слід зазначити, що собака є породи мальтіпу. Це наполовину той-пудель, наполовину мальтійська болонка. Цікаво, що представники даної породи дуже маленькі і не досягають ваги більше 5 кілограмів, тож малюк насправді набагато менший, ніж здається у кадрі.

Нагадуємо, що після початку війни навколо Ані Лорак ходили найдивовижніша чутки. Окрім ліквідації компанії в російській федерації, пліткували про те, що вона розсталася зі своїм бойфрендом Єгором Глібом і навіть повернулася до турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, але не в якості його обраниці, а просто як гостя, яка мала потребу у прихистку.

Share