“Погодилась не з першого разу”: Оля Цибульська розповіла, що нинішній чоловік освідчувався їй тричі

Оля Цибульська вже давно заміжня жінка і має досить дорослого сина Нестора. Але тривалий час співачка приховувала своє сімейне щастя та не розповідала жодних подробиць. А зараз повідала, як її чоловік освідчувався Олі.

Цибульська багато років тримала під замком своє особисте життя, тому до цього року було загадкою для усієї країни, чи справді Оля має чоловіка, а не вигадує це, щоб виправдатися від пліток про роман з Дзідзьо. Та тепер всі вже знають і бачили, якого красеня відхватила співачка ще у юності.

Оля Цибульська розповіла, що чоловік робив їй не одну пропозицію руки та серця
Оля Цибульська розповіла, що чоловік робив їй не одну пропозицію руки та серця

Насправді ж чоловіка артистки звати Сергій і він займається бізнесом, який пов’язаний з виготовленням молочної продукції, це сімейна справа, тому не вважає за потрібним ставати публічною особистістю, до того ж йому вистачає популярності та визнання своєї дружини. І в інтерв’ю з Аліною Доротюк, Сергій підмітив, що це не Оля його ховала, а він сам просив не показувати його на всю країну, тому що просто не бажав цього.

Так, тепер вже всі знають, що у Нестора є реальний батько, на якого він і схожий. Й плітки про батьківство Дзідзьо нарешті вдалося вгамувати. Зараз Цибульська вже демонструє історії в соціальних мережах з чоловіком та й він не так гостро на це реагує. До того ж артистка нарешті відкрила залаштунки свого особистого життя і розказала цікаву історію про освідчення Сергія.

Цибульська розповіла, як їй освідчувався чоловік
Цибульська розповіла, як їй освідчувався чоловік

Нещодавно співачка була у Луцьку, де давала благодійний концерт та потрапила у ресторан, в якому застала ніжну картину, як хлопець робить пропозицію руки та серця своїй коханій, а та погоджується із заплющеними очима. Й тут Цибульська пригадала, що її чоловік освідчувався їй тричі. Подробиці пропозицій Оля розсекречувати не стала, але зізналась, що погодилась лише на третій раз.

Та попри це, пара щаслива разом вже 20 років і можливо річ у тому, що правило  “Щастя любить тишу” працює на відмінно.

Схожі статті