Пам’ятаєте 17-річну Сумську-Панночку з “Вечорів на хуторі біля Диканьки?” Дивіться, якою вона стала: їй уже 56

Панночка-Сумська з "Вечорів на хуторі біля Диканьки" вже не та: як виглядає акторка у свої 56 (ФОТО)

Акторську діяльність Оля почала ще у досить юні роки й це не дивно, адже Сумська народилась у дуже творчій родині, тому талант актриси, це певно спадкове. І Варто сказати, що Ольга дійсно дуже талановито та професійно виконує кожну свою роль у кіно і на театральній сцені. Тому, з юності дівчина розуміла, що стане дуже успішною. Хоча й страхи іншого розвитку подій, звісно були присутні, але все склалося дуже гарно і по сьогоднішній день жінка не покинула свій хист і наразі виступає для ЗСУ, разом з чоловіком Віталієм Борисюком та з іншими колегами.

Як виглядала Оля Сумська у 17 років
Як виглядала Оля Сумська у 17 років

Насправді дивлячись на Олю складно сказати, що їй вже 56, жінка виглядає дуже молодо та доглянуто, можливо це гени, а можливо якісний догляд за собою. Та й у молоді роки актриса завжди виглядала молодшою за свій вік. Тому сьогодні ми вирішили згадати, як Оля виглядала у свої 17 років, коли зіграла дебютну роль у фільмі в жанрі фентезі “Вечори на хуторі біля Диканьки”.

Як виглядала Оля Сумська у 17 років
Як виглядала Оля Сумська у 17 років

Ользі дісталась роль панночки та музи, які вона грала Яку вона грала з досвідченим актором та партнером Олегом Янковським. Сама акторка згадує, що дуже хвилювалась, але зовсім не боярами камер і навіть змогла пустити сльозу без зайвих спроб. Тому, цією роллю Ольга пишається й досі, адже саме в цьому фільмі її помітили та почали запрошувати в різноманітні проєкти.

А ось щодо зовнішності, слід сказати, що Сумська завжди була неймовірною красунею і завдяки природі, їй не довелося застосовувати хірургію, щоб залишатися молодою на вигляд та у душі. Дивлячись на Олю у 17 і у 56 легко пізнати очі та інші риси обличчя, які з роками стали лише більш жіночними та витонченими.

Схожі статті