Як виглядає син Оксани Марченко не від Медведчука: отримав мільйонні статки і оженив на собі примхливу красуню

Знаменита українська телеведуча Оксана Марченко свого часу народила від Юрія Коржа хлопчика на ім'я Богдан. Згодом у дитини з'явився вітчим Віктор Медведчук. Як виглядає спадкоємець зірки?

Два роки тому мережу сколихнула новина про те, що старший син Оксани Марченко Богдан одружився.  Весілля було неймовірно пишним, багатим та стильним. Зокрема, для молодят виступав Олег Винник, який навіть носив наречену на руках.

Як виглядає син Оксани Марченко не від Віктора Медведчука

Оксана Марченко і Віктор Медведчук з дітьми
Як виглядає син Оксани Марченко не від Медведчука

Тоді ж шанувальники телеведучої одразу звернули увагу на схожість зіркових свекрухи та невістки. Через рік після весілля на світ з’явився перший онук Оксани, якого назвали на честь Віктора Медведчука.

Втім, зіркова бабуся мала обмаль часу побути поряд зі своїм онуком, адже 18 лютого втекла з України. Як відомо, Оксана Марченко виїхала за кордон в оточенні своїх охоронців. А її син разом з дружиною Катериною та сином Віктором залишився на території України.

Оксана Марченко стала бабусею — її син та невістка народили первістка
Як виглядає син Оксани Марченко не від Медведчука

Пара проживає у розкішному маєтку, який виконаний у сучасному стилі. Екстер’єр будинку має графітову гаму, розкішний сад та велику терасу. Невістка Марченко постійно ділиться новими кадрами, на яких можна побачити, як саме живе молода сім’я.

Богдан — непублічна людина, тому не має особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, і не підтримує зв’язок з аудиторією. Втім, фотографії хлопця час від часу з’являлися у блозі його мами.

Варто відмітити, що Богдан носить прізвище матері. За якої причини Марченко не дала йому прізвище батька достовірно невідомо. Цікаво і те, що не дивлячись на близькі та теплі стосунки зі своїм вітчимом, він не став Медведчуком.

Втім, молода людина допущений до управління бізнесом, і як відомо, заробляє великі гроші завдяки приналежності до династії Медведчуків.

Схожі статті

Катерина Осадча показала, як працює в своєму шикарному котеджі під Києвом: поруч живе Настя Каменських

Катя Осадча не витрачає час на дорогу, а працює вдома сидячи на своєму газоні, або біля басейну. Зірка повністю перейшла на роботу в онлайн-режимі і нікуди не хоче їздити.

Суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво показав, як зробити хачапурі за 15 хв: господиням знадобиться сир

Усього за 15 хвилин часу будь-яка жінка в Україні може приготувати хачапурі, точнісінько, як в судді "МастерШеф" Ектора Хіменес-Браво. Зірка скинув рецепт!

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.