“Буде дівчинка! Ура!”: вагітна Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт та вразила новиною

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська сколихнула мережу змінами у фігурі та заінтригувала імовірною вагітністю. Що відбувається з виконавицею?

На даний момент знаменитій українській виконавиці Наталії Могилевській 49 років. Артистка присвятила усе своє життя мистецтву та творчості, але не закриває для себе двері у омріяне майбутнє, де вона є щасливою матір’ю та коханою дружиною.

Зокрема зірка неодноразово говорила про те, що хоче мати дітей і для неї це питання досі залишається відкритим. Хіба що вона наштовхується на серйозну проблему — відсутність потенційного батька.

Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт

Після початку повномасштабної війни артистка вперше за довгий час зізналася, що в неї з’явився бойфренд. Розсекречувати його особистість Наталія відмовилася, але заявила, що він зібрав у собі всі якості, які вона шукала у чоловіках. Також Могилевська розповіла, як він допомагав їй вивести вагітну сестру за кордон, щоб та могла народити у безпеці.

Саме тому у фанатів співачки з’явилася реальна надія, що незабаром вона вийде заміж і зможе стати мамою. Підлили олії у вогонь свіжі кадри з закулісся, які були зроблені перед безпосередньо виступом артистки.

Аудиторія поділилася на два табори: одні вважають, що артистка дійсно очікує на дитя і навіть не шкодують для неї привітань, а інші впевнені що Наталка просто набрала зайву вагу. Артистка в свою чергу ніяким чином не коментує зміни у своїй зовнішності.

Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт
Наталія Могилевська засвітила за кулісами круглий живіт

Могилевська — одна з тих зірок, новина про вагітність яких може поставити на вуха увесь шоу-бізнес. І вся справа у безмежній любові глядачів, які вважають, що поява дитини приносить абсолютне щастя у життя жінки, а тому бажають його для своїх кумирів.

Схожі статті