Що ок, а що не ок: ресторатор Міша Кацурін розповів про стосунки з дітьми після розлучення

Можливість стосунків на відстані завжди ставили під сумнів. Ще більш неоднозначними є стосунки на відстані між батьками та дітьми. Міша Кацурін поділився своїми думками на цей рахунок: як розлучення вплинуло на відносини з донькою і сином.

Ресторатори Даша та Міша Кацуріни одружилися у 2015 році. Їх тандем був яскравим та гармонійним: разом вони відкрили три ресторани “Китайський привіт”, “Тайський привіт” та “В’єтнамський привіт”, подорожували, розважалися, сумували. За сім років спільного життя в них народилися двоє дітей — шестирічна дівчинка Олександра та син Іван, якому трохи більше як рік.

М
Міша і Даша Кацуріни

У березні пара раптово повідомила про розлучення. Кожен з подружжя опублікував на своїй сторінці в соцмережах пост, у якому подякували один одному за ці сім років шлюбу. Окрім цього Кацуріни розповіли, що залишаються друзями та батьками для своїх чарівних дітей.

Зараз Міша Кацурін не приховує свого щастя та відкрито заявляє про стосунки з Надею Дорофеєвою, з приводу чого постійно натикається на гнівні вислови у свою адресу. Мовляв, шлюб потрібно було зберегти хоча б заради дітей, а не стрибати у гречку із подругою дружини.

К
Кацурін з дітьми

Ресторатор терпів та виношував це цілих 9 місяців, але днями виклав у своєму Інстаґрам-акаунті пост, в якому пояснив:

“Залишатися у відносинах заради дітей — не ок”

За словами Кацуріна, стосунки з дітьми ніяк не залежать від стосунків між батьками — “це просто окремі стосунки”. А жити разом заради дітей має свої негативні наслідки у вигляді злості та звинувачень.

Він наголосив, що діти страждають від конфліктів між нещасливими батьками більше, аніж від розлучених, але щасливих батьків.
Лише питання зрілості те, як кожен з подружжя організує дозвілля дітей “на дві сім’ї”.

 

В підтвердження власних слів, Міша Кацурін виклав декілька світлин, на яких він разом зі своїми малюками.
А от саме розлучення, за версією чоловіка, це крайність:

“У відносинах бувають складні періоди і треба сумлінно працювати. Психологи приватні, сімейні, спеціальна література, сімейні правила та очікування, 5 мов любові, іграшки, віпассани. Треба спробувати все”

І хоча Кацурін спробував вище перераховані методи, але його шлюб від розриву це не врятувало.

Нагадаємо, Міша Кацурін разом із Надею Дорофеєвою були помічені у Барселоні в квітні цього року.

Схожі статті