|
24.11.2022 14:12

Обраниця Заливако з “Холостяка” Богдан похизувалась букетом та показала, хто тепер займає місце в її серці

Анна Богдан була учпсницею минулого сезону романтичного проєкту "Холостяк", де виборола серце Михайла Заливако, проте, нині дівчина хизується новою любов'ю це далеко не екс-обранець.

Аня стала переможницею 11-го сезону “Холостяка” та змогла підкорити серце Михайла і варто зазначити, що після проєкту їх стосунки склалися дуже добре. Пара одразу почала жити разом. Так і почались їхні пригоди, адже за правилами шоу, вони не мають права з’являтися на публіці та взагалі на вулицях міста удвох, поки не вийдуть всі випуски в ефір. Тому їм доводилось їздити різними ліфтами, вигадувати де і як вони зустрінуться, щоб залишатися непомітними за глядачами та не видати інтригу раніше відведеного часу.

І варто сказати, що їм це майже вдалося. А вже потім, після фіналу,  Аня та Михайло змогли нарешті видихнути та заявити про своє кохання на весь світ та спокійно гуляти вдвох та з друзями просто міста.

Анна Богдан показала нову любов

Тож, між Богдан та Заливако було справжнє кохання, вони часто подорожували, з’являлися разом на різних заходах та вечірках й влаштовували собі романтичні фотосесії. І, оскільки, стали публічними людьми, погоджувалися на різноманітні інтерв’ю. Але найромантичнішою появою Ані та Міші став виступ на шоу “Танці з зірками” в останньому сезоні, де вони станцювали дуже красивий та ніжний вальс і планували в новому сезоні брати участь. Але, обставини склалися таким чином, що і війна не дозволила цього зробити, і пара встигла розійтися, на жаль.

Анна Богдан показала нову любов

Тож, тепер кожен живе своїм життям, де намагається залишити старе у минулому й будувати не тільки соціальне, а й особисте життя окремо один від одного. За весь цей період Анна неодноразово хизувалася букетами, які їй дарував таємний чоловік. В на цей раз в сторіс Богдан з’явився синій букет троянд, який вона помітила намальованим серцем.

Богдан показала нову любов

А також, жінка показала свою нову любов, але це виявився далеко не чоловік, а маленька дитина, з якою Аня гралася та обіймалася. Тож, дарувальник квітів все ще залишається людиною з маскою, але можливо незабаром Богдан засвітить його та все стане зрозумілим.