Богині вокалу заспівали без фонограми: як звучать голоси Кароль, Дорофєєвої та інших зірок наживо

Раніше фонограма була дуже популярною на концертах у зірок і це не залежало від того, вміють вони співати насправді, чи ні. Такі рішення зазвичай приймали організатори концертів, тому, ми вирішили показати, як насправді звучать голоси українських артистів.

Насправді ж велика кількість співаків завжди була проти фонограми, тому що для них дуже важливо розвиватися у своїй творчості та бути чесними з глядачами, але дуже рідко артистам дозволяють самим вирішувати як виступати. Та, на щастя, такі часи давно в минулому, принаймні в Україні. Артистам почали довіряти й дозволяти співати наживо. Тому, зараз мало кого можна почути з фонограмою.

Тіна Кароль

Кароль завжди була проти фонограми навіть на зйомках кліпів, але режисери та продюсери вважали, що рухатись, співати та тримати образ водночас дуже складно і якість вокалу може зіпсуватися. Але Тіна дуже наполеглива, тому, тепер вона всюди співає наживо, а іноді навіть акапело.

Юлія Саніна

Юля ніколи не розуміла, навіщо артистів змушують просто відкривати рота під власні треки, адже живий звук передає всі емоції пісні, настрій. І саме живий вокал робить концерти незабутніми. Тому на всіх своїх виступах Юля співає виключно наживо.

Настя Каменських

Дружина Потапа цінує можливості співати самостійно, а не під фонограму, адже вона володіє надзвичайним тембром голосу, який і чарує слухачів, тому Настя також майже завжди звучить наживо.

Надя Дорофєєва

Весь час поки Надя була у складі дуету “Время і стекло” слухачі чомусь вважали, що співати дівчина не вміє взагалі. Але коли Дорофєєва почала свою сольну кар’єру, вона затьмарила багатьох силою свого вокалу.

Артем Пивоваров

Артем завжди співає тільки наживо, він артист нового покоління, яке завжди виступає за все справжнє та за чесність перед самим собою і глядачами, тому живий спів для нього це принцип, через який артист не переступає.

Схожі статті