Categories шоу-бізнес

Наталія Могилевська відкрила огляд на свої нестаріючі ключиці: 47-річна жінка-мрія, а заміж не беруть

Знаменита українська співачка Наталя Могилевська оприлюднила нове фото, на якому показала свої плечі з ключицями і підкорила серця фанатів зовнішнім виглядом.

Наталія Могилевська понад 20 років залишається мрією для багатьох чоловіків. Співачка поєднала в собі талант, харизму та неймовірну цілеспрямованість, яка принесла їй славу та багатства. Чого не можна сказати про особисте життя зірки.

Через сфокусованість на музичній кар’єрі співачка неодноразово зіштовхувалися з серйозними проблемами в стосунках. Наприклад, під час роману з бізнесменом Єгором Долініним артистка ледь не була покинута через невміння розподіляти роботу та відпочинок. Врешті-решт, вона знайшла вихід: придбала квартиру поруч з квартирою обранця. І тому мала можливість працювати не вдома, а по сусідству.

Наталія Могилевська відкрила огляд на свої нестаріючі ключиці

Наталія Могилевська відкрила огляд на свої нестаріючі ключиці

Співачка навіть була заміжньою, але цей шлюб про тривав всього рік. Зі своїм колишнім чоловіком Дмитром Чалим Наталія залишилася в хороших стосунках, але заміж більше не виходила.

Останні декілька років Наталія взагалі не розкривала особистостей своїх обранців і лише натякала на імовірний подальший розвиток стосунків. Так і цього року, Могилевська розповіла, що після початку війни познайомилася з новим бойфрендом, з яким активно займалася волонтерством і навіть вивезла свою сестру Ліну за кордон для того, щоб та могла народити в безпеці.

Шанувальники вірять, що цього разу співачка може знову рушити до РАЦСу. Також не сховалося від очей користувачів мережі, що в цьому союзі Наталія розквітла.

Буквально нещодавно зірка прибула на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нове фото, на якому продемонструвала молоді плечі та підкорила ніжним поглядом.

Share