|
28.11.2022 21:25

Алла Мазур показала спільне фото з загадковим красенем у формі: “Такі зустрічі – як подарунок”

Алла Мазур відома українська телеведуча, яка підкорила серця багатьох глядачів своїм професіоналізмом та особливою подачею новин, показала фото з загадковим чоловіком у формі.

Алла одна з тих жінок, які не вважать за потрібним розповідати про своє особисте життя та розкривати його подробиці. Тому коло себе жінка збирає багато неоднозначних думок, щодо появи її єдиного сина, адже імені батька Алла досі не називала.

Алла Мазур показала фото з невідомим красенем

Загалом, життя телеведучої можна побачити лише в ефірах, тому що своїм реальним життям поза камерою, вона не ділиться. Тож, про жінку відомо не багато. Вона має сина, який нині підліток, але хлопчик росте дуже серйозним та розумним. Коли Алла прийшла до нього, щоб розповісти про онко, він одразу все зрозумів та став для мами дуже сильною опорою та підтримкою.

А от щодо інших чоловіків у житті Мазур майже нічого не відомо. Нещодавно ходили чутки, що телеведуча має молодого кавалера, який задарює її квітами та саме з ним вона з’являлась на публіці. Але сама ж Алла не коментує такі новини та продовжує розмежувати роботу від особистого життя.

Та днями, ведуча ТСН виклала фотографію з невідомим чоловіком у військовій формі та дуже ніжно підписала її:

“Такі зустрічі – як подарунок”

Отже, що це за чоловік особисто для Алли  залишається таємницею, але коментарі не змусили довго на себе чекати, та вже є здогадки, що це є обранець Алли, який нині боронить Україну від ворогів. Та виходячи з усього, ці думки не є правдою і цей красень на фото виявився військовим, з яким Алла мала честь зустрітися особисто та подякувати йому за збереження наших життів, бо у пості телеведуча дуже зворушливо звертається до чоловіка, на ім’я Відаді Ісрафілов.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.