“Нічого не боліло”: як ведуча ТСН Алла Мазур дізналася про рак і що казала малолітньому сину

Одна з найвідоміших українських телеведучих Алла Мазур перенесла жіночу онкологію та розповіла, як дізналася про рак і що казала малолітньому сину, який боявся втратити маму.

У 2019 році Алла Мазур повідомила своїм численним шанувальникам, що бореться з раком. На щастя, завдяки своєчасному обстеженню та уважності ведучої хворобу вдалося виявити на ранній стадії. В інтерв’ю виданню Мarie Сlaire зірка ТСН розсекретила, як дізналася про цей лячний діагноз:

“Я помітила ущільнення в молочній залозі. Нічого не боліло. Просто маленька акуратна горошина, яка ніяк мене не турбувала”.

Алла Мазур
Алла Мазур розповіла, як дізналася про рак і що казала малолітньому сину

З цією скаргою Алла пішла до лікарні, пройшла мамографію, УЗД, але обстеження нічого хвилюючого не виявили і призначили повторний огляд через деякий час. Згодом Мазур помітила, що ущільнення збільшилося — саме тоді у лікаря з’явилися перші підозри на рак, які врешті підтвердилися.

До останнього журналістка відтягувала розмову зі своїм сином Артемом:

“Коли я йому розповіла, що це така тривала хвороба, вона довго лікується, тому люди її бояться, але у нас все буде добре, він у мене запитав: “Ти помреш?”.

Алла Мазур розповіла, як дізналася про рак і що казала малолітньому сину

Ймовірною причиною захворювання Алла називає стрес, тож вона на власному досвіді зрозуміла, що всі недуги від нервів.

Вже навесні 2020-го Мазур ощасливила телеглядачів новиною про одужання та повернулася в ефір ТСН в новому іміджі — зі стильною короткою зачіскою замість перуки, яку носила після втрати волосся внаслідок лікування. Колеги з 1+1 дуже підтримували Аллу, завдяки чому у неї не було жодних шансів опустити руки через стан свого здоров’я.

Схожі статті