|
29.11.2022 22:25

34-річний Дантес розповів про стосунки з 70-річною мамою, яка стане свекрухою Кацуріної: “Я мамусін синок”

Знаменитий український виконавець Володимир Дантес вперше розповів про стосунки з власною матір'ю, якій вже 70 років. Усі деталі в нашій статті.

Для фанатів Володимира Дантеса ніколи не будо секретом, що він знаходиться у прекрасних стосунках зі своєю матір’ю, дуже любить її та поважає. Зокрема знаменитість постійно показував, як проводить з нею час, жартує, тощо.

І лише нещодавно публіка дізналась, що насправді Дантес ставився до своєї матінки таким чином не завжди, і колись мріяв бути подалі від неї.

Вова Дантес вперше розповів про свої стосунки з немолодою матір’ю

Про це зірка розповів в ексклюзивному інтерв’ю для YouTube-каналу “РОЗМОВА”. Володимир визнав, що помилявся щодо ставлення до своєї матері, але зараз помічає, що не тільки нею дуже зблизився, але й успадкував від неї найяскравіші риси характеру. Наприклад, вмінню жорстко жартувати він завдячує саме їй.

Володимир Дантес зізнався, чому не пішов на фронт

“Я мамусін синочок. Я – мамина квіточка. Я завжди хотів бути подалі від мами. Типу максимально. Хоча з роками усі ці мамині приколи, мамині слова, вони дійшли до мене. І зараз ми прямо супер спілкуємось”

Також зірка розповів і про власний досвід батьківства. Хоча ще рік тому Надя Дорофєєва заявила, що вони з Дантесом не є чайлдфрі, Вова зізнався, що саме такої думки і дотримувався увесь цей час. Втім, його нова обраниця Даша Кацуріна є матір’ю двох маленьких дітей, і Вова прекрасно справляється з роллю вітчима.

Чоловік змінив свою думку на рахунок батьківства, і готовий віддавати свою енергію та сили на дітей, навіть якщо вони не є рідними дітьми зірки. Знаменитість зізнається, що багато чому навчився і дуже вподобав отриманий досвід.