Вже не конкурент для Винника: Юрій Горбунов в черговий раз змінив імідж – тепер хизується кучерями

Останнім часом Юрій Горбунов дуже стрімко змінює свої образи. То він намагається бути схожим на Олега Винника, то відрощує розкішні кучері.

Юрій Горбунов певно єдиний ведучий українського телебачення, який жодного разу не виходив в ефіри в нових образах. Він завжди одягнений у вишукані костюми та з метеликом. Складається таке враження, що він має цілу колекцію однакових за стилем костюмів і купу білих сорочок. Та все це робить Юру заручником одного образу і не можна сказати, що це погано, тому що принаймні він виділяється на іоні інших колег.

Новий образ Юрія Горбунова
Новий образ Юрія Горбунова

А от у звичайному житті Горбунов обирає звичайні зручні речі, джинси, кросівки, світшоти, светри та жодної класики та костюмів. Та іноді Юрі таки випадає можливість поекспериментувати зі своєю зовнішністю. Наприклад, зовсім нещодавно чоловік приміряв на себе образ Олега Винника. Йому начепили довге волосся, як у володаря вовчиць та густі вуса. І це будо заради ролі у кіно “Скажені сусіди-2”.

Та на цьому стилісти та гримери не зупинилися, бо днями Горбунов показав фото у своєму новому амплуа. На знімку Юра залишив свої вуса, але його зачіска перетворилась на кучері, які зробили його взагалі іншим та не схожим ні на кого. І це також був кадр зі зйомок фільму.

Новий образ Юрія Горбунова
Новий образ Юрія Горбунова

До речі, варто зазначити, що це перша комедія, яка знімається під час війни. Сам Юрій разом з командою, називають це великою справою, адже у такі часи розважальний контент не є актуальним, але треба ж якось підіймати бойовий дух українців та надавати їм хоч якусь радість. Тому Юра вважає, що відроджувати кіношну сферу діяльності це дуже важливо і дуже складно, але реально.

Взагалі перша частина “Скажених сусідів” мала вийти навесні 2022 року, але всі ми розуміємо чому цього не сталося. Проте згодом у нас буде змога побачити одразу дві частини та насолодитися ними.

Схожі статті