|
02.12.2022 12:43

Ринок розкішних колишніх Потапа: як виглядають після розриву з ним Горова, Каменських, Андраде, Дорофєєва

Відомий український продюсер та виконавець Потап ніколи не працював за принципом, багато підопічних – більше грошей. Він завжди намагався робити якісні проєкти, але згодом і вони його покинули.

Чомусь, останнім часом так складається, що від Потапа уходять всі жінки, і зараз ми не говоримо про особисте. Це стосується роботи, адже від Потапенко почали бігти всі його артистки: Дорофєєва, Андраде, Каменських та навіть партнерка Горова. Це, звісно, дивно, але ж на це є певні причини.

Настя Каменських

Настя Каменських

Настя стала першою, хто навалився розірвати робочі стосунки з Потапом, точніше, зробити їх зовсім іншими. Всі ми пам’ятаємо дует “Потап і Настя”, який дуже любили та наспівували їхні пісні всюди. Але в якийсь момент співачка вирішила, що вона хоче співати сольно. Тому, згодом дует припинив своє існування, проте з’явилась NK. І варто зазначити, що кар’єра Каменських після розпалу пішла у гору. Та й сама дівчина стала виглядати набагато краще, вона схудла, змінила стиль одягу та перетворилась на справжню леді.

Надя Дорофєєва

Надя Дорофєєва

Надя прийшла до Потапа зовсім юною та нічого не тямущою у шоу-бізнесі. Відразу ж  дівчина писала працювати під надійним крилом продюсера та колеги Позитива. Надя й уявити собі не могла, які двері відчиняться їй. Та коли Дорофєєва зрозуміла, що вже стала популярною, то почала розмовляти з Позитивом та Потапом, що хоче співати сольно. Так і вийшло, тепер ми бачимо Надю як успішну, красиву й талановиту сольну співачку.

Мішель Андраде

Мішель Андраде

Молода болівіянка потрапила у творчі руки Потапа також дуже юною та недосвідченою, все що вміла Мішель – красиво співати, а вся інша робота дісталась Потапенко. Саме через це, через багато років сумісної праці, Андраде пішла від Потапа. Дівчині набридло бути просто співаючою головою, вона й сама хоче розв’язувати якісь питання, тому відправилась у самостійне плавання і вже випустила альбом.

Ірина Горова

Ірина Горова

Ірина починала працювати з Потапом з самого початку. Вони разом заснували продюсерський центр, який існував десятки років, виростили багато успішних артистів. Але тепер і Горова пішла від Потапа і більше не буде з ним співпрацювати. Тепер жінка самостійно веде бізнес і продюсував зірок. Та варто сказати, що в екс-подружжя вже давно розійшлися думки щодо роботи продюсерського центру.