“Будуть у вас онуки”: мама Насті Каменських нарешті почула бажане, а дружина Потапа показала округлий живіт

Відома українська співачка Настя Каменських натякнула своїй мамі на майбутнє поповнення у зіркові родині. Що поп-діва сказала Лідії Каменських?

Питання поповнення у родині Насті Каменських та Олексія Потапенка дуже цікавить не тільки пресу, але і звичайну аудиторію. Вельми успішна артистка, неймовірно вродлива жінка та вірна дружина, Настя з якоїсь причини не може здійснити велику мрію свого чоловіка та народити йому спадкоємця.

Вже не вагітна Настя Каменських взяла на руки малюка
Мама Насті Каменських нарешті почула бажане, а дружина Потапа показала округлий живіт

Для продюсера це питання не стоїть категорично, тому що в нього є первісток, який народився від першого шлюбу з Іриною Горовою. І тим не менш, про малюка мріє не тільки майбутня зіркова мама, але і бабуся. Так, Лідія Каменських не може дочекатися, коли ж побачить онука.

Мама Насті Каменських нарешті почула бажане, а дружина Потапа показала округлий живіт

Однак не так давно зірка створила нове реаліті-шоу, у якому була в головній ролі. Під час відпочинку у Мексиці Настя Каменських дозволила собі невеличкий спойлер та заявила перед камерами Лідії Каменських, що в них з Потапенко все ж таки буде спадкоємець.

Мама Насті Каменських нарешті почула бажане, а дружина Потапа показала округлий живіт

“Будуть у вас онуки”, — заявила Настя під час розмови з зірковою мамою.

Звісно, це не могло не потішити жінку, яка лише минулого року поховала свого чоловіка і була настільки самотня та розбита, що була змушена переїхати жити до своєї доньки та зятя.

З тих пір пройшов рівно рік. Після Нового року навколо Насті Каменських знову почали пліткувати про її вагітність, адже під час зйомок вона була з величезним животом. Однак після її переїзду до Іспанії ніяких новин про цікаве положення зірки не надходило. Сама Настя також уникає будь-яких розмов про майбутнє поповнення, адже під час війни їй зовсім не до цього.

Схожі статті