Дорофєєва, Каменських та Мішель Андраде: як зустріла Новий рік прекрасна половина лейблу Потапа MOZGI

Хтось працює, а хтось відпочиває на Балі: як зустрічали Новий рік Каменських, Дорофеєва та Мішель Андраде.

В епоху, коли був відсутній інтернет, Новорічний Вогник створював ілюзію того, що всі зірки зібралися відсвяткувати Новий рік у північ із глядачами. Але час минає. Сьогодень ми маємо змогу слідкувати за кумирами через соціальні мережі та медійні платформи.

Натомість зірки не покидають своїх прихильників та не забувають поділитися кожним радісним моментом, що стається у їхньому житті.

Поки українські телеканали транслювали різноманітні музичні виступи та гумористичні номери, прекрасна половина лейблу Потапа MOZGI святкувала Новий Рік у родинному колі та з друзями.

Новий рік біля океану

Так Дорофєєва Надя приготувалася до святкування заздалегідь та разом із чоловіком Володимиром Дантесом полетіла відпочивати на Балі.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

Слід зазначити, що в цьому році на островах дійсно аншлаг, адже там зараз знаходиться добра половина російського та українського шоубізу. Тож, Надія провела новорічну ніч біля басейну із мискою олів’є та солом’яним капелюхом на голові.

За смачним та багатим столом

Настя Каменських і Потап, традиційно, відмічали особливу дату з батьками та рідними. Не обійшлося без Катерини Осадчої та Юрія Горбунова. Втім, як завжди.  А Потап у новорічному сторіз не забув підстібнути колег та пожартував:

Нещодавно мені попалася стаття, про те, скільки заробляють артисти у новорічну ніч! А ми можемо собі дозволити у новорічну ніч робити це, бо це ні за які гроші не купиш!

Тож із слів Олексія Потапенко ми можемо винести для себе: для зірки головне – родина.

Родина Потапенків святкує Новий рік
Родина Потапенків святкує Новий рік

Скритна Мішель

А от красуня Мішель Андраде не порадувала своїх підписників контентом і опублікована лише одне фото із святковим столом. Де та як зустрічала Новий рік Мішель залишиться загадкою, але від цього лише цікавіше. Може з родиною…В може вона ховає коханого та саме з ним увійшла до 2021-го?

Схожі статті