Після тривалого відновлення танцівник балету Дорофеєвої Женя Гончаренко знову станцював на сцені: “Я сумував”

Минулого літа резонансною стала новина про напад на юнака, який був учасником шоу-балету Наді Дорофеєвої — Євгена Гончаренка. І от майже через півтора роки після події він нарешті зміг повернутися на сцену.

Молодий танцівник Євген Гончаренко, який виступає у складі балету Наді Дорофеєвої знову повернувся у стрій після того, як отримав важкі травми. Цю радісну звістку він повідомив у своєму акаунті в Інстаґрам.

Євген Гончаренко — молодий хореограф та танцівник балету Наді Дорофеєвої

Минулого року в серпні громадськість шокувала новина про те, що на 22-річного юнака, який ранком разом з друзями повертався із модного столичного клубу, було скоєно напад.
Компанія вже підходила до машини таксі, але не встиг хлопець туди сісти, як до них підійшов чоловік. Він чіплявся до молодих людей, штовхався, проявляв агресію.

Євген Гончаренко повернувся на сцену

Знайома Євгена, як він потім розповів, знала, що в такому випадку все краще фіксувати на камеру, щоб мати докази, та почала знімати на телефон. Це роздратувало зловмисника, тому він вирішив накинутися на дівчину. Однак, юнак встиг за неї вступитися, за що сам отримав на горіхи.

“Я не встрягаю в конфлікти. Єдине, що я міг зробити, це встати між ними. Дійсно, я радий, що це був я”, —

поділився згодом танцівник.
Євген Гончаренко отримав значні ушкодження, серед яких закрита черепно-мозкова з крововиливом в мозок. На хлопця чекала надскладна операція та тривалий період відновлення. 15 днів він провів у медикаментозній комі. Також серед іншого була травма ока, але все дивом обійшлося.

2 грудня хлопець “відтанцював” свій перший концерт разом зі співачкою Надею Дорофеєвою в Києві після перерви тривалістю більше ніж рік:

“Один рік, чотири місяці, два дні. Саме стільки часу я сумував за своїми котиками та сценою.”

Надя Дорофеєва та її вже колишній чоловік Володимир Дантес були одними з перших, хто приїхав у лікарню до Євгена. Співачка неодноразово висвітлювала деталі нападу у своєму акаунті в соцмережах, після чого історія набула значного розголосу.

Схожі статті