|
06.12.2022 05:30

“Я облажалась”: Маша Єфросініна вразила правдою про гучний мовний скандал з Олею Поляковою

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому прокоментувала мовний скандал з Олею Поляковою. Усі деталі в статті.

Після початку повномасштабної війни в Україні Маша Єфросініна та Оля Полякова опинилися за кордоном. Обидві евакуювали своїх любих дітей від небезпеки, залишивши чоловіків в Україні.

Коли мережею почав широко розповсюджуватися контент з приводу мовного питання, дісталося обидвом зіркам, адже вони ведуть своє ток-шоу “Дорослі дівчата” російською.

Єфросініна і Полякова дали відповідь. Мовляв, не будуть переходити на українську, так як це не їхня рідна мова і вони не зможуть бути справжніми в кадрі. Суть полягала в тому, що зірки боялися стати нецікавими, так як ретельно добирали б слова під час діалогів.

Маша Єфросініна вперше прокоментувала мовний скандал

Маша Єфросініна вперше прокоментувала мовний скандал

Скандал вибухнув миттєво. Зокрема зірок активно хейтили та критикували не тільки глядачі, але й колеги. Згодом Оля та Маша повідомили, що записали випуск, в якому прозвучала ця думка ще в березні, коли не усвідомлювали масштаб проблеми. Втім, знаменитостей досі критикують та не дають їм спокою через сказане.

Нещодавно Єфросініна дала ексклюзивне інтерв’ю Раміні Есхакзай, в якому вперше розповіла, що думає про цю ситуацію.

“Я облажалась. Якби тоді була в Україні, то, мабуть, так не сказала. І тоді робила цей випуск ще дійсно в усвідомленні того, що “Дорослих дівчаток” люблять за чесність. От ми такі, як є. Я абсолютно наївно подумала, що ця чесність так само буде сприйнята, як будь-яка, яку ми говорили”, – відверто зізналася Маша.

Також зірка додала, що користувачі мережі зовсім її не шкодують і часом навіть погрожують, що, звісно, дуже не подобається Маші. Єфросініна дала зрозуміти, що далеко не всі ті, хто критикує її за висловлювання у підтримку російської мови в ефірі її шоу, дійсно роблять це саме через любов до української, а не через можливість написати образливі речі їй та її сім’ї в особисті повідомлення.