Categories шоу-бізнес

День ангела Катерини: найвідоміші Каті українського шоу-бізнесу – Осадча, Репяхова, Бужинська, Кухар, Притула

7 грудня Україна святкує День ангела Катерини, який звісно є особливим святом для носійок даного імені. Хто з українських зірок відмічає в цей день іменини?

Ім’я Катерина має дуже давнє походження та сильну енергетику. Різні форми цього імені зустрічаються у всіх країнах світу. В Україні воно також не втрачає популярності і щороку входить до п’ятірки найпоширеніших жіночих імен. З грецької мови воно перекладається як “чиста” і ” непорочна”. Хто ж з українських зірок є носієм даного імені?

Катерина Осадча

День ангела Катерини

Катерина Осадча увійшла в український шоу-бізнес у двотисячних, і зарекомендувала себе, як смілива та холоднокровна журналістка, яка готова ставити найкаверзніші питання знаменитостям. На даний момент Катерина є матір’ю трьох хлопчиків і заміжня за Юрієм Горбуновим.

Катерина Кістень

День ангела Катерини

Катерина Кістень є популярною акторкою і не менш улюбленою артисткою в Україні. Знаменитість веде вельми закритий образ життя і вкрай рідко спілкується з журналістами. Має чоловіка.

Катерина Кухар

День ангела Катерини

Катерина Кухар зарекомендувала себе як дуже жорсткий та безкомпромісний хореограф, але насправді володіє дуже витонченою та ніжною натурою. Разом зі своїм чоловіком Стояновим прима-балерина зриває овації в усіх куточках світу.

Катерина Репяхова

День ангела Катерини

Дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка і сама стала популярною, адже зробила свій особистий блог дуже відомим серед українців. У своєму акаунті дівчина розповідає про побут, життя з Віктором Франковичем, материнство, тощо.

Катерина Велика

День ангела Катерини

Катерина є найекстравагантнішою та найстильнішою учасницею за всю історію шоу “МастерШеф”. У жінки є як багато хейтерів, так і велика кількість фанатів. Але одне сказати можна точно — вона не залишає байдужим.

Катерина Бужинська

День ангела Катерини

Катерина Бужинська вже давно відома українському глядачу завдяки неймовірному голосу, артистизму та своїй візитівці — довгій білокуній косі.

Share