Categories Шоу-бізнес

Колишня дружина Остапчука Христина Горняк після розлучення не бідствує: “носить” на обличчі 4 тисячі гривень

Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком не відчула на собі відсутність його статків, тому що й досі живе у своє задоволення та дозволяє собі користуватися дорогою косметикою.

Христина виходячи заміж за Остапчука вже була сформована, як жінка, особистість та професіонал своєї справи. Колишня дружина Володимира – нотаріус. А ця сфера в усі часи була прибутковою та важливою. Тож виходить, що й після розлучення грошова сторона відносин з шоуменом на Горняк ніяк не вплинула.

Нині жінка обрала для себе нову країну і нове місто. Христина вирішила перезимувати у Відні, та знаходяться її близькі подруги, тому час провести буде з ким. До того ж у період розлучення, Христині необхідна підтримка близьких людей поруч.

Христина Горняк після розлучення біднішою не стала

Та варто сказати, що після розставання з Володимиром, Горняк почала дуже активно вести свій особистий блог в соціальній мережі instagram, де й демонструє події свого життя. Тому, популярність, якої Христина набула завдяки шлюбу з телеведучим лише зросла.

Христина Горняк після розлучення біднішою не стала

Жінка доволі часто демонструє, з чого починається кожен її день. То вона позує в красивому халаті поки збирається у справах, то готує сніданки на кухні, то розповідає про свої ранкові б’юті-ритуали. Так, сьогодні жінка показала доглядову косметику, якою користується заради збереження молодості та краси. кілька тюбиків різноманітної косметики на одному фото складає 4 тисячі гривень. Не дешеві засоби, але дієві.

Якось у своїх сторіс в соцмережах, Горняк акцентувала на тому, що вона у свої роки ще немає яскравих зморшок і все завдяки правильному догляду. Тож, жінка обирає не економити на косметиці, але зайвий раз не боротися зі старінням шкіри та поганим зовнішнім виглядом. І це чудовий внесок у майбутнє.

Share