Колишня дружина Остапчука Христина Горняк швидко оговталась і вже змогла закохатися: “Мій краш”

Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком досить активно почала вести свій блог в соціальній мережі instagram та неодноразово вже натякала на те, що вона готова до змін.

Зовсім нещодавно одна з найкрасивіших та гармонійних пар українського шоу-бізнесу Володимир Остапчук і Христина Горняк розлучилися і підтвердили це своєю поведінкою показали, що вони більше не разом. Про це каже їх життя у різних країнах, відсутність обручок та відповіді на питання підписників.

Хто зайняв місце Остапчука у серці Горняк
Хто зайняв місце Остапчука у серці Горняк

Тож, нині Христина вже близько місяця живе та винаймає квартиру у Відні. Там певний період живуть подружки Горняк, саме тому, з її слів вона та обрала це місто. А сам Володимир тим часом живе в їхній квартирі в Києві та продовжує працювати й допомагати наблизити Україні перемогу.

Оскільки Христина тепер вільна жінка, то вона може собі дозволити робити все, що тільки захоче. Тому немає нічого дивного в тому, що жінка відверто веде діалоги з шанувальниками, які активно цікавляться життям Христини. Та іноді вона й сама дає привід для пліток. Чого тільки вартує її відео з танців, де Христина вчила танок з симпатичним хореографом Ігорем, або розмови про знайомства з чоловіками.

Христина Горняк показала, хто тепер в її серці
Христина Горняк показала, хто тепер в її серці

Наприклад днями жінка виклала в сторіс фото і підписала “Мій краш”.  Це могло б викликати знову велику хвилю критики та питань, але на фотографії була зображена собака, нині популярної породи Мальтіпу. І саме на адресу милого пса, Христина написала цю ніжну фразу.

Христина Горняк показала, хто зайняв місце Остапчука в її серці
Христина Горняк показала, хто зайняв місце Остапчука в її серці

Тому, цього разу немає жодного приводу для переживань чи пліток. Також  до цього,  Горняк показала, як вона на кухні готує собі сніданок у леопардовій піжамі, щось активно наспівуючи, в той час, поки Остапчук також опановує кулінарне мистецтво, аби нормально харчуватися.

Схожі статті