|
08.12.2022 19:37

Зухвала Ксенія Мішина несподівано показала ті частини тіла, які бачив лише Еллерт: “Що може бути краще?”

Українська актриса Ксенія Мішина завжди демонструвала дуже стриману поведінку та не дозволяла собі зайвого, але останнім часом щось змінилося.

Мішина брала участь у шоу “Холостячка”, куди прийшла з метою знайти своє кохання і ще більше зрозуміти себе завдяки спілкуванню з чоловіками. На проєкті Ксенія демонструвала себе як дуже принципова жінка. Вона акцентувала увагу на способі життя кожного з чоловіків, на виховання, на розмови та робила свої висновки.

Мішина показала те, що бачив тільки Еллерт

Натомість сама ж холостячка була вимогливою до кожного і поводила доволі скромно. За весь сезон у Мішиної не було жодного зухвалого образа. Та й поведінка Мішиної ніколи не виходила за рамки.

Та останнім часом Мішина почала відкриватися підписниками зовсім з іншої сторони. По-перше, акторка стала більш активно вести сторінку в соціальній мережі instagram. А по-друге, Ксенія стала якоюсь відвертою, тобто вона вже не боїться викласти фото у спідній білизні під час занять йогою. Чи продемонструвати свої кулаки преса у танці. Всі ці фактори трохи розмежовують ту Мішину, яка обирала собі супутника по життю на проєкті.

Мішина показала те, що бачив лише Еллерт

Та остання історія з душу, де Ксенія одягає халат і ненавмисно демонструє те, що міг бачити лише Саша Еллерт. До речі, можливо саме він і вплинув таким чином на Мішину, адже у стосунках пара перебувала довго і вони один в одного чомусь навчалися.

А взагалі, іноді жінки й самі не помічають, як в один момент відмовляються від своїх принципів і це нормально, тому що кожного дня в нашій свідомості відбувається трансформація, яка змінює нашу поведінку та якісь речі ми починаємо сприймати інакше. Так само і Мішина, тим паче акторка займається різними духовними практиками.