“Господи, це вже занадто”: Ксенія Мішина вразила правдою про розставання з переможцем Холостячки Еллертом

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина завітала на інтерв'ю до Слави Дьоміна і дала ексклюзивний коментар щодо її розставання з Олександром Еллертом.

Минулого року Ксенія Мішина та її обранець Олександр Еллерт сколихнули мережу зізнанням про розрив стосунків. Зірки так і не пояснили основної причини розставання. Рішення було обґрунтоване, адже у пари накопичилося багато претензій одне одного. І тим не менш, комік боровся за своє кохання щонайменше рік після розриву.

Ксенія Мішина вразила правдою про розставання з Еллертом

Мішина і Еллерт остаточно розірвали стосунки
Ксенія Мішина вразила правдою про розставання з Еллертом

Ксенія Мішина одразу ж заявила, що прощається з коханим остаточно. Та виявилося, що вона була не до кінця чесною. Після початку повномасштабної війни на території України стало відомо про маленьке рандеву екс-коханих у Буковелі. Розповіла правду про Ксенію Мішину та Олександра Еллерта їхня подруга і колега Наталка Денисенко.

І після цього побачення між зірками щось сталося. Якщо раніше Ксенія реагувала на питання про екс-обранця з розумінням, то зараз відповідає у грубій формі та просить більше ніколи не асоціювати її з цією людиною. Що накоїв Еллерт залишається великою загадкою, але своє ставлення Мішина продемонструвала і під час інтерв’ю з Дьоміним.

“Господи! Що ж тобі постійно ця тема цікава? Може, ти хочеш запросити мене на побачення?
Ну все! Це в минулому. Це справді у минулому житті. Ми розійшлися і я прошу не асоціювати його ім’я з моїм. Це занадто”, – заявила акторка.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни Ксенія мала серйозну розмову з батьком свого єдиного сина Платона. Чоловік усвідомив, що хоче спілкуватися з позашлюбним спадкоємцем і вийшов на зв’язок з акторкою, щоб обговорити майбутні дії. З’ясувалося, що у Платона є братик та сестричка. Імовірно, дитина вже познайомилася зі своєю родиною.

Схожі статті