Далекі родички? Тіна Кароль та Стася Ровінська виглядають наче сестри: красиві блондинки зі світлими очима

Іноді буває таке відчуття, коли дивишся на абсолютно чужих один для одного людей, що вони ніби-то родичі. Те ж саме відчуття виникає коли дивишся й на Тіну Кароль зі Стасею Ровінською.

На перший погляд, жінки між собою зовсім не схожі, але якщо подивитися уважніше, то стає помітно, що вони мають схожий овал обличчя, колір очей, волосся та щось таке магічне в погляді. Це неможливо описати, але схожість сильна.

Особливо це стало помітно на двох кадрах, Спочатку відео Кароль зі спортзалу нагадало Стасю. Але якщо дивитися не швидко, стає зрозуміло, що це Тіна, просто на цьому відео вона дуже нагадує Ровінську.

Те ж саме можна сказати й про фото Стасі, яке вона виклала у свій профіль instagram нещодавно. Тут вже явно видно, що між нею і співачкою є щось спільне.

Можливо це просто типаж складає таку картинку. Адже обидві жінки блондинки і мають однакову довжину волосся і колір, до того ж світлий колір очей. Все це разом може скласти таке враження. Тому й виникає питання, чи не родички вони одна одній.

Та насправді ж життя ведучої та співачки переплітається лише у професійній сфері. Стася ведуча та акторка, а Тіна співачка і також акторка, хоч це й не надто відомий факт, але це так. Кароль ще у молодості зіграла роль у короткометражному кіно “Колишні”. А Ровінська може похизуватися роллю у серіалі “Опер за викликом”.

Тож, крім медійної сфери діяльності й схожої зовнішності, жінок нічого між собою не пов’язує. Хоча такий збіг вражає. Особливо, коли якісь спільні риси у людей з’являються лише з віком. А такі випадки насправді виникають часто у реальному житті. І коли ви зустрічаєте людину схожу на когось із ваших знайомих, то відчуваєте ефект дежавю. Це цікаво та якось навіть моторошно.

Схожі статті