Співак та хореограф Амадор Лопес розповів, з ким йому довелось пережити 24 лютого: “Добре, що ми разом”

Танцівник та співак венесуельського походження Амадор Лопес, який майже 20 років прожив в Україні нарешті отримав паспорт громадянина України або, як він сам його назвав — "паспорт супергероя".

Декілька років пішло на те, щоб хореограф Амадор Лопес досягнув своєї мети, адже для того, аби отримати українське громадянство, йому необхідно було відмовитися від громадянства Венесуели.

Але вже в лютому цього року сталося диво! Тепер Амадор може хизуватися своїм новим документом. Однак, не лише приємними новинами співаку запам’ятався лютий.

Омріяний український паспорт Амадора Лопеса

У студії ранкового шоу “Ранок вдома” на телеканалі “Дім” Амадор Лопес поділився з Лілією Ребрик та Костянтином Октябрським про те, що значить для нього бути вже офіційним українцем, а також, як він переживає трагічні події в Україні, зберігаючи такий оптимізм.

Нова сторінка життя Амадор розпочалась з війни, яку він зустрів відома. Співак зізнається, що навіть подумати не міг, що в 21 сторіччі може розпочатися така страшна подія. Але він пишається, що може жити в такій демократичній та вільний країні.

Амадор Лопес тепер справжній українець

Більш за все чоловік перелякався за маму, яку він перевіз до України, щоб врятувати від голоду та погромів.
Неочікувано, але саме мама стала для нього опорою та підтримкою в цей нелегкий час. Вона була для артиста промінчиком світла в ці скрутні часи, завжди налаштовуючи його на позитив.

“Я не знав, як правильно подати інформацію. Боявся налякати. Але вона сильна жінка, сказала лише: “Добре, що ми разом”,

— розповів про маму Амадор Лопес.
Головною мрією танцівника є українське громадянство для неньки. Влада Венесуели зайняла проросійську позицію, що викликає шквал невдоволення у пані Марії.

Амадор Лопес з мамою

Вона — жінка з гарячими серцем, яка гідна отримати громадянство нашої країни, як і її син.
Амадор відмітив:

“Мама пишається Україною і мною. Дуже мене підтримує…”

Зараз Амадор Лопес, як справжній українець, всіма можливими способами підтримує Батьківщину та українську армію, наближаючи перемогу.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.