Categories Шоу-бізнес

Могилевська показала кохання усього свого життя: стала мамою його дітей і була готова на все заради нього

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська багато років не розкриває деталей своїх стосунків з чоловіками, але найбільшою любов'ю в житті поділилася з усім світом.

Протягом довгої та успішної творчої кар’єри Наталія Могилевська залишалася однією з найбажаніших холостячок в Україні.

Могилевська показала кохання усього свого життя

Втім, особисте життя артистки не складалося через численні гастролі, неймовірну завантаженість та неможливість сфокусуватися лише на коханні.

Свого часу зіокова кар’єра повпливала і на кризу у стосунках з чоловіком, якого Могилевська називала коханням усього свого життя. Її роман з Єгором Долініним був дуже яскравим, привертав увагу глядачів та преси, здавався дуже перспективним та потенційно успішним. Не дивлячись на те, що у бізнесмена було три дочки від попереднього шлюбу Наталія Могилевська не тільки прийняла їх як рідних, а буквально стала їм мамою.

Наталія Могилевська показала кохання усього свого життя

У той самий період артистка вперше заговорила про те, що хоче стати матір’ю. На жаль, своє бажання вона реалізувати не змогла. Справжніх причин бездітності Могилевська не розкриває.

А стосунки з Єгором не завжди були ідеальними. У певний період підприємцю настільки важко було змиритися зі стосунками Наталії з її роботою, що вони розсталися. Втім, співачка знайшла дуже оригінальний та неочікуваний вихід: придбала квартиру поруч з квартирою Долініна і перебувала там під час своєї праці.

Могилевська показала кохання усього свого життя

Тож Єгор більше не міг скаржитися на те, що Наталія легко відволікається від сім’ї на процеси пов’язані з творчістю.

Але так чи інакше, в цьому роману було суджено закінчитися. Що стало останньою краплею для обидвох залишається загадкою, але Могилевська та Долінін залишилися у шанобливих стосунках, що не може не захоплювати. Досі артистка відгукується про колишнього чоловіка з трепетом та ніжністю, а натомість Єгор, після одруження, взагалі зник з інформаційного простору.

Share