Кошовий “засвітився” у Парижі разом з Монатіком: де насправді знаходяться зірки – “Поки Україна без світла”

Кумедна ситуація днями відбулася з Дмитром Монатіком та Євгеном Кошовим. В мережі з'явилась інформація, що чоловіків помітили у Парижі та присоромили їх за втечу.

Кілька днів мережею шириться фото, де ніби-то Монатік та Кошовий позують на фоні Ейфелевої вежі. Люди вже почали активно критикувати таку зухвалу подорож артистів у такий складний для країни період. І якщо раніше критика майже обходила стороною Євгена, то на Діму вона зрушилася від самого початку війни через те, що чоловік вирішив не залишати свою родину часу у чужій країні і був з ними.

Але при цьому, Монатік давав благодійні концерти по всій Європі та відправляв гроші на потреби ЗСУ або у благодійні фонди. Проте така позиція і діяльність досі залишається непоміченою в очах українців. Тому, не дивно, що ніхто не став вдивлятися у фото і відразу побачив там Монатіка з Кошовим.

Монатіка та Кошового помітили в Парижі
Монатіка та Кошового помітили в Парижі

Критика швидко набрала обертів і чоловіків вже встигли звинуватити в тому, що вони вирішили покинути межі України через постійну відсутність світла.

“Поки Україна без світла, Монатік з Кошовим в Парижі тусять” – написала користувачка twitter.

Та насправді ж на фото у Парижі були американські репери dj Khaled та Fat Joe. яких просто сплутали з Дімою та Євгеном. І якщо не роздивлятися фото, то дійсно можна побачити між чоловіками щось схоже. Але в цей час Кошовий та Монатік перебували у Харкові разом з “Культурним десантом”.

Монатіка та Кошового помітили в Парижі
Монатіка та Кошового помітили в Парижі

Чоловіків ця ситуація дуже насмішила і вони вирішили зробити схоже фото на те, з яким їх сплутали, та підписати це “В цей час в Харкові”. Аби всі ті, хто реально подумав, що на оригінальному фото українські знаменитості, зрозумів, що там зовсім інші люди.

Тож, поки зіркам знову намагаються приписати якусь провину чи неадекватні дії, вони продовжують боротися на різних фронтах і роблять це від чистого серця і з великою любов’ю до України.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".