Ксенія Мішина приміряла на себе образ Олега Винника: повелитель вовчиць ошелешений схожістю

Ксенія Мішина професійна акторка, тому, перевтілюватися в різні образи – для неї задача не зі складних. Тому, Мішина зіграла повелителя вовчиць Олега Винника.

Олег дуже популярний український співак, тому його дуже люблять жінки й він має цілу армію вовчиць, які просто шаленіють від одного тільки голосу Винника. Тож, чоловік має власну манеру виконання пісень та, звісно, поведінку. Напевно, кожен артист має якісь рухи, підвладні лише йому. От у Винника це жести руками й головою, здавалося б нічого особливого він не робить, але це асоціюється лише з ним. Тому, Мішиній певно складно було відтворити ці рухи так, як Олег.

Ксенія Мішина в образі Винника

Ще у мирні час на телекагалі 1+1 виходило шоу “Ліпсінк. Батл” де зіркам потрібно було перевтілюватися у своїх колег та відтворити їх образи та поведінку на сцені. Таким чином Мішина перевтілилась в образ повелителя вовчиць. І варто сказати, що впоралась акторка досить добре.

Ведучими шоу стала неймовірна Тіна Кароль і Потап. Вони у тандемі створювали чудову атмосферу, яка підбадьорювала учасників та надавала їм сміливості.

Тож, у першому випуску Мішина виступила у ролі Олега Винника. Жінці зробили макіяж, який зробив її схожою на Винника, а також начепили перуку з таким волоссям, як в артиста. Спочатку Ксенія сіла у машину та рулила нею, а потім вийшла на сцену та почала грати роль співака, жести, міміка і навіть гра з мікрофоном була така схожа на Винника, що ведучі та глядачі були шоковані.

Тож, пародія Мішиної буда дуже вдала, адже всі моменти поведінки Олега Винника за що отримала багато позитивних коментарів. Тож, Ксенія підтвердила своє звання професійної актриси, яку недаремно любить українська публіка.

Схожі статті