Categories Шоу-бізнес

Було незручно – з Тіни Кароль після танцю впала атласна сукня прямо перед Потапом: Каменських приревнує

Тіна Кароль та Потап вважаються вже дуже відомими дуетом ведучих, які сходяться один з одним у гуморі та можуть створити правильну атмосферу та й самі активні в ефірах.

Відомо, що нерідко українські шоу ведуть співаки та актори, тому, наприклад, “Танці з зірками” багато років вела Тіна Кароль, а “Лігу сміху” веде Потап. І таких прикладів ще є багато. Але є й ті випадки, коли Тіна та Потап зійшлися як ведучі у шоу “Ліпсінк.Батл”.

Це шоу відоме, як шоу пародій, коли зірки перевтілюються у різноманітні образи своїх колег та виступають перед глядачами і суддями. Наприклад, Дантес копіював, Кароль, Мішина, Винника і так далі. Тобто, тут важливо відчути саме манеру колеги та зробити пародію так, щоб всі побачили саме образ того актора, або співака, якого пародіюють.

Курйозна сукня Тіни Кароль

Отже, цей проєкт, як ви вже встигли зрозуміти дуже позитивний, тому ведучі Тіна й Олексій мають ще більше розряджати атмосферу, аби учасники менше хвилювалися. На одному з випусків з поп-дівою трапилась дуже курйозна ситуація – вона ледве не втратила свою сукню.

Річ в тому, що застібка на атласній сукні Кароль була з каменів, які, певно, не надто міцні, адже спочатку Кароль танцювала з Потапенко, і танець був не швидким, але напевно кріплення трохи розхиталося і коли ведуча повернулась на своє місце і трохи витягнула руку, з її шиї фактично впала сукня та ледве не відкрила весь внутрішній світ Кароль.

На щастя, у поп-діви гарна реакція і вона вчасно прикрила руками все, що має бути під сукнею та зі сміхом і легким соромом сіла під стіл ведучої. А от Потап стояв недалеко і, звісно, все це бачив, тому сильно розсміявся і прикрив очі папірцем з текстом. Тож, навіть з зірковими сукнями відбуваються такі курйози.

Share