“14 років разом”: Тіна Кароль ніжно припала до загадкового красеня на фото – невже поп-діва давно закохана?

Тіна Кароль завжди була у центрі чоловічої уваги та постійно опинялась у різноманітних заголовках про романи та побачення з відомими чоловіками України. Так, нещодавно у мережі з'явилося цікаве фото, яке наводить на думки, що вже багато років Кароль закохана в одного цікавого красеня.

За словами артистки, вона у своєму житті по-справжньому змогла покохати лише один раз і цим чоловіком став чоловік Тіни, Євген Огіра, якого, на жаль, вже багато років немає серед живих. Продюсер був хворий на рак і ця хвороба дуже швидко забрала у Кароль кохану людину та батька її єдиного сина Веніаміна. І після цієї трагічної події, жінка зрозуміла, що більше ніколи не зможе закохатися так сильно у якогось чоловіка.

Проте співачка часто підпадає під поле зору журналістів і до того ж не сама, а з красивими чоловіками, яких потім зірці приписують як кавалерів. Сама ж Тіна рідко реагує на подібні речі, адже сенсу в цьому не бачить. Плітки – це частина популярності, адже завжди всім цікаво дізнатися, чим живуть зірки та яка у них складається доля.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Одним з найгучніших романів на життєвому шляху артистки став роман з Даном Баланом. Молдавський красень активно проявляв свої почуття до Тіни й нічого не соромився. Співак міг зробити приємний сюрприз, сказати комплімент, запросити на танок, взяти за руку, обійняти чи просто довго й томливо дивитися на Кроль до того моменту, поки вона не засоромиться. Але це все було на камеру, на шоу “Голос країни”, а от які стосунки пов’язували артистів за межами знімального майданчика – таємниця.

Тіна Кароль і Діма Жук
Тіна Кароль і Діма Жук

Потім Тіну почали підозрювати у романі з Дмитром Жуком, адже, по-перше, він завжди ставить Кароль танці та вже доволі довго працює в її шоу-балеті. А по-друге, під час війни співачка допомагає Дімі випускати треки та кліпи. Тому це також є ще одним “романом” Кароль, але насправді між ними суто ділові та дружні відносини.

Тіна Кароль та Павло Орлов
Тіна Кароль та Павло Орлов

А от що стосується нового приписаного Тіні роману, то це ще зовсім невідома справа. Адже на фан-сторнці Кароль з’явилось ніжне фото Тіни з загадковим красенем, на ім’я Павло Орлов. На фотокартці Кароль та Орлов виглядають як закохана пара, бо артистка припала до красеня й обидва дуже щасливі та на іншому кадрі Павло заявив, що вони вже 14 років разом. Так, можна подумати, що там є романтичні стосунки.

Проте, це знову лише робочі відносини та Орлов це піар-менеджер співачки. Тому, Кароль і досі самостійна та вільна жінка.

Схожі статті