|
16.12.2022 21:12

Олег Винник відгуляв помпезне весілля та з почуттям поцілував розкішну наречену: вдвічі молодша за співака

Знаменитий український виконавець Олег Винник усіма силами намагається приховати правду про своє життя поза сценою, однак далеко не завжди успішно.

Олег Винник, як і більшість його колег, ніколи не ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадрами заходів, на яких виступає. Власне кажучи, знімків особистого характеру в нього також не знайти: артист використовує подібні платформи лише як базу для просування власної кар’єри.

Тим цікавішими стають сенсаційні фотографії з різноманітних торжеств, на яких Олег інколи не тільки бере на себе роль артиста, але й навіть тамади.

Олег Винник відгуляв помпезне весілля

Олег Винник відгуляв помпезне весілля

Відповідна подія сталася декілька років тому, коли Оксана Марченко одружила свого старшого спадкоємця Богдана. Так, пасинок Віктор Медведчука побрався зі своєю обраницею Катериною, яка є фанаткою Олега і була неймовірно щаслива бути нареченою, на весіллі якої виступає повелитель вовчиць.

Зірка зробив усе можливе, щоб для красуні це свято стало незабутнім: цілував її у щоки, тримав її на руках, спочатку заспівав для неї, а потім почав виконувати роль ведучого.

Від даного торжества у артиста та Катерини залишилася маса спільних фотографій, якими вона може досі ділитися у ностальгічному настрої.

Нагадуємо, що українські журналісти з’ясували особистість справжньої дружини Олега, яку він приховував від аудиторії багато років. Вважається, що його законною благовірною є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Втім співак так і не підтвердив цієї інформації, і досить негативно реагує, коли преса намагається дізнатися подробиці його особистого життя. Таюне також дотримується даної моделі поведінки і не видає свого зв’язку з співаком.