“Я знаю, що житиму”: 46-річна Наталія Могилевська розповіла, що планує зробити в першу чергу після перемоги

Співачка Наталія Могилевська відмовляється покидати свою домівку в Києві, не дивлячись на бойові дії у столиці. Більш того, артистка активно будує плани, які вона втілить після перемоги

В перемогу України у війні з росією вірить увесь світ. Щодня наша країна доводить своє право на свободу та незалежність, а єдність усього народу мотивує кожного вірити лише у світле майбутнє та мир.

Виконавиця Наталія Могилевська також чекає перемоги України над Росією та закінчення повномасштабної війни. Вона впевнена в тому, що після цього країна стане надзвичайно успішною.

Наталія Могилевська не збирається тікати з Києва
Наталія Могилевська не збирається тікати з Києва

“Дуже хочу написати пісню про перемогу. Дуже хочу відбудувати країну. Ми матимемо дуже гарну перемогу. Думаю, у нас поллються інвестиції. Будуть нові дороги, будинки, ми все відбудуємо. Вірю, економічний злет у нас буде надзвичайний. Мені здається, ми своєю душевністю, сердечністю, свободою духу, вірою сколихнемо ліберальний світ Європи. Українці завжди такими були. Ми такі яскраві, чесні, з якогось сильного духу виткані”, – заявила співачка.

Наталія Могилевська додала, що зараз планує концерти Україною для всіх, хто цього потребує – поранені, діти, біженці.

“Я просто вірю у свою долю, відчуваю і знаю, що житиму і що моя сила наразі дуже потрібна українцям. Це важко пояснити, але я знаю, що не помру і зможу багатьом допомогти”, – зізналася зірка.

Наталія Могилевська не збирається тікати з Києва
Наталія Могилевська не збирається тікати з Києва

За попередніми зізнаннями артистки, вона не збирається покидати свою домівку в Києві, не зважаючи на постійні бойові дії в місті. Однак Наталія зізнається, що час від часу їй доводиться спати під ліжком, аби на випадок розбиття вікон, уламки не травмували її. Могилевська щодня чує звуки обстрілів та бачить чорний дим від зірваних бомб і ракет, однак ні на хвилину не припиняє вірити в перемогу України.

Схожі статті