Надя Дорофєєва показала, що робить в ліжку з Кацуріним, і повідомила про погане самопочуття: “Тести зроблені”

Співачка Надя Дорофєєва зі своїм бойфрендом Мішею Кацуріним нещодавно зробили подарунок своїм шанувальникам, випустивши нову пісню про те, що вони виживуть за будь-яких умов. Але днями виконавиця поскаржилася на погане самопочуття.

Здавалося, після пандемії ковіду, що розпочалася в 2019 році у світі вже нічого не може похитнути здоров’я українців, але це не так. Грип та інші респіраторні вірусні інфекції нікуди не зникли, а в цьому сезоні не на жарт як розгулялися.

Хоча епідемічний поріг, за даними Центру громадського здоров’я, ще не перевищив норму, однак великий відсоток населення вже встиг підхопити таку підступну недугу, як грип. Якщо захворювання на ковід викликало занепокоєння, то злягти з грипом ніхто не боїться — а дарма.

Віруси не обирають людей за зовнішністю, уміннями, статусом, тому такі захворювання не оминають навіть зірок. Серед “щасливчиків”, які підхопили грип, опинилися співачка Надя Дорофєєва та її новий хлопець ресторатор Міша Кацурін.

Зараз Наді Дорофеєвій та Міші Кацуріну не до поцілунків

Співачка виклала в Інстаґрам-сторіз у своєму акаунті світлину, на якій вона з рушником на лобі та в піжамі ніжиться в ліжку разом зі своїм бойфрендом. Дорофєєва розповіла, що вони з Кацуріним не перші, хто цієї зими захворіли, зауваживши, що вже розпочався сезон грипу:

“Так, ну ми приєднались до всіх наших хворих друзів”

 

Надя Дорофєєва та Міша Кацурін захворіли на грип

Вірогідно, виконавиця та її обранець дуже важко переносять недугу, адже, вона поділилися і деталями свого самопочуття, яке дуже подібне на те, що відбувається при ковіді:

“Дуже висока температура тримається, і складно збити. Болить голова і майже не проходить. Дуже схоже на ковід. Але це не він. Тести зроблені.”

Надя виказала своє враження від хвороби, сказавши, що це просто жах, а ще побажала нікому не хворіти. Тому поки що співачці потрібно буде утриматися від поцілунків з коханим.

Варто не забувати про методи індивідуального захисту, такі як миття рук, запобігання контакту з хворими, прикривання рота та носа при кашлі та чханні.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.