|
21.12.2022 20:46

Зрадниця Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням: “Мовчала б уже. На що ти перетворилася”

Знаменита російська співачка українського походження, яку у вітчизняному інформаційному просторі активно нарікають "запроданкою" та "зрадницею" Ані Лорак знову оскандалилася через свої висловлювання.

Знаменита російська співачка Ані Лорак вкотре розбурхала мережу своїми висловлюваннями. Після початку повномасштабної війни в Україні користувачі мережі здебільшого очікували, що Кароліна якось висловить своє ставлення до того, що відбувається на її батьківщині.

Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням

Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням

Втім, співачка навіть не наважилася назвати війну війною, що вже й казати про засудження дій російської федерації. Звісно, це викликало дуже бурхливу реакцію серед аудиторії, і дискусії стосовно поведінки артистки досі не вщухають.

Тим часом Ані Лорак втратила російського слухача і остаточно українського, і вже намітила підкорювати Європу. Саме тому на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram усі публікації здебільшого написані англійською. Хіба що свій останній пост вона написала нерідною російською мовою, і заявила, що на Новий рік їй знову хочеться вірити в дива.

У коментарях під публікацією користувачі мережі не стали стримувати себе і почали активно критикувати артистку. Не дивлячись на те, що піар-менеджер Ані Лорак намагався видалити найбільш агресивні коментарі, картина все одно вельми сумна: невелика кількість компліментів на адресу співачки буквально потонула у негативних відгуках на риторику Кароліни.

Ані Лорак зганьбилась своїм новорічним бажанням

Варто відмітити, що на фото Лорак постала у зимовому одягу в серед засніжених пейзажів. Тож судячи з усього, співачка покинула сонячно Іспанію та знаходиться на горнолижному курорті або ж навіть у російській федерації.