“Не цінуємо те, що маємо”: Ані Лорак назвали найкращою співачкою України та закликали повернутися назад з Росії

Екс-солістка гурту "НеАнгели" Слава Камінська поділилася фотографією, на якій вона позує з Ані Лорак. Артистка зізналася, що обожнює Кароліну - цю думку підтримали й її прихильники у коментарях.

Ані Лорак – одна із провідних співачок, за якою слідкують мільйони прихильників у різних країнах світу. Свою кар’єру Кароліна (справжнє ім’я артистки) розпочала з рідної України – тут її продюсував перший чоловік виконавиці Юрій Фальоса. Перші пісні Ані співала саме українською мовою, її треки “Мрій про мене” та “Три звичних слова” стали справжніми хітами.

Юрій Фальоса порахував, скільки грошей вклав у розкрутку Ані Лорак
Юрій Фальоса  та Ані Лорак на початку своєї кар’єри

У 2008 році Лорак представляла Україну на пісенному конкурсі “Євробачення”, де посіла 2 місце та навіть отримала приз глядацьких симпатій, адже своїм талантом та яскравою зовнішністю змогла підкорити мільйони телеглядачів по усьому Західному світу.

Не зважаючи на блискучу кар’єру на Батьківщини, декілька років тому співачка вирішила переїхати до Росії. Таке рішення Ані пояснила тим, що в Україні досягла свого максимуму на вітчизняній естраді:

“Пташка завжди хотіла крилами на сцені літати, щоби було багато місця. І тому раптом мені стало дуже тісно в Україні. Я зрозуміла: тут я досягла вже всього. Коли привезла срібло із “Євробачення”. Ми робили тури. І я захотіла у світ”, – розповіла зірка.

Ані Лорак назвали найкращою співачкою України
Ані Лорак назвали найкращою співачкою України

Рішення про переїзд обернулося для Кароліни справжнім скандалом. Через політичну напругу між Україною та Росією, прихильники не підтримали Ані. Її концерти в Києві та інших місцях почали бойкотувати, а в мережі артистку постійно критикували.

Однак деякі колеги по сцені продовжують підтримувати Лорак та виражають до неї повагу. Зокрема екс-солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська поділилася фотографією з Ані у своєму особистому блозі та відзначила, що вважає її найкращою співачкою України.

Ані Лорак назвали найкращою співачкою України
Ані Лорак назвали найкращою співачкою України

“Як би, що не відбувалося, є голос КРАЇНИ в НАШІЙ КРАЇНІ і ми не цінуємо те, що маємо! Все тимчасово, політика, погляди, телебачення! Ані Лорак артистка! І мабуть вакуум інформаційний – це про нас!” – написала Камінська.

Таку думку виконавиці підтримали й її підписники, які також відзначили, що вважають Лорак найкращою співачкою України. Хоча знайшлися ті, хто розкритикував такі висловлювання виконавиць.

Схожі статті