Home Шоу-бізнес Дружина Нікіти Добриніна вирішила піти доріжкою 45-річної Лідії Таран та вступила до Університету

Дружина Нікіти Добриніна вирішила піти доріжкою 45-річної Лідії Таран та вступила до Університету

0
Дружина Нікіти Добриніна вирішила піти доріжкою 45-річної Лідії Таран та вступила до Університету
Квіткова розповіла про своє особисте життя

Відомо, що на момент участі у шоу “Холостяк”, Даша вчилась на майстра роботи з волоссям та працювала моделлю для магазину спідньої білизни. А відразу після перемоги дівчина з головою занурилась у стосунки та побудову свого особистого життя. Тож, коли Даша вийшла заміж, а потім народила дитину, їй точно було не до навчання чи роботи.

Родина Добриніна та Квіткової

Але весь цей час Даша не сиділа без діла, дівчина активно розвивала свій блог в instagram, який, до речі став досить популярним та приносить гарний заробіток. Оскільки дівчина рекламує багато різноманітних брендів та продуктів, що робило акаунт Квіткової ще популярнішим та приносило їй більше варіантів для заробітку. Тож, плітки про те, що Даша гарно влаштувалась не актуальні, оскільки дівчина також гарно заробляла весь цей час.

Тож, тепер, Даша знайшла час на навчання, щоправда, дівчина вчиться на заочній формі навчання, тому, часу їй не бракує, хоч материнство й займає велику частину життя та часу. Але Квіткова дівчина сучасна, тому, намагається знайти час на все, бути мамою, дружино, студенткою та працювати зі своїм блогом.

Студентський квиток Квіткової

Але все це Дар’я встигає завдяки підтримці та присутності чоловіка у її житті, адже Нікіта Добринін абсолютно в усьому допомагає своїй коханій та підтримує всі бажання та рішення Даші. Тому, вона може дозволити собі виділити півтора року на навчання в університеті. До речі навчання жінка ведучого закінчить у 2024 році. Цю інформацію Даша виклала в історії instagram, де похизувалась своїм магістерським студентським квитком.